Bi kız var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acuxx

acuxx

Üye
okulda herkes biliyor nerdeyse bir tek o bilmiyor :) demin face de açık gördüm soru yazdım oda tam çıkmış.ben bunu sevmiyorum ışte.sanki annesini kaybetmiş bebeler gibi ortada kalıyorum.mal gibi.sırf kapatacak bana cevap vermeyecek korkusuyla yazmıyorum internetten

Bu gün bişey yapabildin mi onu söyle sen

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım eh ışte :) face de konuşuyorum soru soruyorum habire soru sormama kızıyor musun dedim kısmen dedi. Vallahi iyice soğudum

acuxx

acuxx

Üye
dediklerini yaptım eh ışte :) face de konuşuyorum soru soruyorum habire soru sormama kızıyor musun dedim kısmen dedi. Vallahi iyice soğudum bu nedir ya .

- - - Eklendi - - -

kız takmıyor yazmama bile kızıyor kesin kırmamak için kısmen dedi nasıl açılıcam bilmiyorum cevap belli zaten

Kızın üstüne gitme demiştim sanki. Ve madem tüm okul biliyor emin ol o kızda biliyodur

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
yakın arkadaşları bilmiyor sadece benim arkadaşlarım onlara da yemin verdirdim :)

- - - Eklendi - - -

habire soru sormama kızmıyorsundur inşallah dedim.
kısmen :D
ne demek bu sizce.arkadaşa sordum meşgul olduğu zamanlar soruyorsundur onun için demiştir dedi

Kerim.

Kerim.

Üye
pek zorlama:)

acuxx

acuxx

Üye
şimdi ben senin kıza nasıl davrandığını anladım öyle davranma. Okulda konuşmayı dene bi aramızda samimiyet olsun sonra face den yazarsın. Kızı sıkılıyo kardeşim yüzyüze konuş arkadaşça aranızda sıcaklık olur işler kolaylaşır

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş dedi ki bi daha kine gönlünü al küçük hanım müsait mi acaba filan de diyor

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
yüzyüze de nasıl söylicem bilmiyorum . Bir hafta en iyisi fazla muhabbet etmiyim bıktırırım yoksa

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam bnden sna taktik. sinifta butun kizlarla aran ii olacak
. 1. kural bu. neden diye soracaksan. snfndaki tum kizlarla muhabbet ediceksn hatta bazilariyla kanki fln olcn. sora sevdgn kizada yakinlascn. hic kimse anlamayacak ne oldgnu. kizda hmn suphelemyck . iste bu bni seviyo fln diye. herneyse onunlada muhabbeti koyu yptnmi gerisi gelicektr. bak zaten lise4 gidiosn ygs lys gelio. cok ii bir neden. bn lise 3 gidiorm ve bzim okuldaki 4 ler hadil haril calisio. erkek kiz karsik :) snde sinftaki kizlarla oyle bi grup kur. hp ders yapin bu arada snnki merak edip oda yaniniza gelecektir. bak bu %100 ise yarayan taktik. aa once sna sniftan en az 3 tane kiz kankin olmasi gerek. kanki derkende ole lafla olck seyler deil. herzmn yannda duran sni destekleyen v.s. v.s.
mesela bizim snfta bi kiZ var. gecn senden beri ayni siniftaiz ama kizla konusmuslugum iki elin parmaklari sayisini gecmez. ama bu sne kizla kol kola gezioz. ama sor bakam cikioz mu yoo :D o yuzden en onemli sey siniftaki kiz arkadslarn...

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
sınıftakı kızların hepsiyle var muhabbetim.dediğin türden kankalarımda var.ama grupla filan uğraşamam ben 2hafta sürem kaldı.facedeki olaydan sonra red cevabına hazırladım kendimi

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Usta ben birsey bilirim onuda paylasayim .

Eger teklif edeceksen sakin birini gonderme veya mesaj ile soyleme.Eger bu sekilde yaparsan kizin o an uzerinde hicbir baski olmayacak ve sevse dahi az surunsun ayaklarina yatacak.Belkide bu hamle sonrasinda gurur herseyi bitirecek.

Ama sen gidip soylersen gonlu varsa uzatmadan kabul eder :oke:

Not : Eger birseyi Allah (c.c) ' tan fazla dusunur , seversen o seyi hicbir zaman elde edemezsin !

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
kar tatili girdi bide araya :D

MrTech

MrTech

Üye
ya böyle abuk subuk yöntemlerle uğraşmayin.Reddetse bile razıyim diyorsan git kendin direk açıl

- - - Eklendi - - -

tatilime laf yok :sopa:

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
düşününce de o red kararı çok koyar ya :) pişman oldum söyleyince :)
ben bide kıza bu kısmen cevabından sonra biraz katlanıcan artık bana kusura bakma :) dedim acaba yanlış bişey mi söyledim

- - - Eklendi - - -

özür diledim cevap verdi önemli değil dedi.alınmışsın belli dedim.yok yok alınmadım illa hareket mi koymam lazım :D bak güldüm dedi. dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum.ne demek istiyor ? şimdi barıştı mı hala küs mü . benle konuşmak sıkıyor mu anlamadım :) kızarak söyledi gibi geldi bana

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
düşününce de o red kararı çok koyar ya :) pişman oldum söyleyince :)
ben bide kıza bu kısmen cevabından sonra biraz katlanıcan artık bana kusura bakma :) dedim acaba yanlış bişey mi söyledim

- - - Eklendi - - -

özür diledim cevap verdi önemli değil dedi.alınmışsın belli dedim.yok yok alınmadım illa hareket mi koymam lazım :D bak güldüm dedi. dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum.ne demek istiyor ? şimdi barıştı mı hala küs mü . benle konuşmak sıkıyor mu anlamadım :) kızarak söyledi gibi geldi bana

halk arasında bu sendroma "trip" diyorlar :) tüm kızlar triplidir. zaten erkeklerde o yüzden vardır. kızların triplerini çeksin diye :D

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ne yapayım ben şimdi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Zaman ..

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
şu 2 gün tatilde iyice düşündüm. Benim olmayan bir şeyi zaten kaybetme olasılığım yok . Teklif edicem son hafta

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
şu 2 gün tatilde iyice düşündüm. Benim olmayan bir şeyi zaten kaybetme olasılığım yok . Teklif edicem son hafta

hocam daha çok sen kızı sevdigin için değil arkadşinla iddia ya girdiğin için bu kadar telaş içindesin. birak 2. dönem yaparsin. şimdi kızın gözüne girmeye çaliş. KENDİNİ ONA FARKETTİR. çok soru soruyorum diyosn. asla bunu YAPMA NEFRET EDERLER. çok konuşma kızın karşisinda seni laklak eden birisi diye görmesin. derste hoca bi konu anlatırken falan bazen ara verir. yani bi sohbet oluşur sınıf ile hoca arasinda, eğer komik bişey varsa o anda patlat espiriyi tüm sınıf sana bakacaktir ve haliyle senin kızda. o zaman seni farkeder. yani o anı kendin yakalayacaksin illa yazdiğim şeyi yapmak zorunda değilsin. bu sadece bi örnek. önemli olan kızın farketmesi için çok önemli bi anı yakalamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt