biraz artist ol tek el çepte olsun. Kızın karşısına geç derslerden felan kısa muhabbet et sonra ayrıl yanından maksat ben burdayım demek. Sakın kızın üstüne düşme samimi davran sakın dişlerini göstererek gülme tebessüm et en fazla
Abi herzaman lise ogrencileri icin yasitlariyla cikmak sorun olmustur. Hele ki kendi sinifindan biriyle cikmak. Fakat sen onunda senin gibi biri oldugunu dusunuyorsan. Git delikanli gibi boyle boyle. Benim dusuncelerim bu. Eger seninde icinde bana karsi birseyler varsa ya da konusmak daha yakindan tanismak istersen beni mutlu ederisn de bak bakalim.
seninkini uygulucam düşüncem öyle zaten .benim en büyük hayalim ehliyet alıp okula arabayla gidip kızı eve bırakma teklifi filan etmekti kısmet değilmiş .
İnş olurda aşırıya kaçma kızdan yüz buldum diye hemen atlama kızın üstüne sakin sakin sindire sindire olur bu işler. Bak sadece kendini göstermekle başka ileriye gitme daha sonra bana ne yaptığını yazabilirsin ben hep forumdayım
valla gaza geldim normaldede sıkardım ama bu sefer daha çok parfüm sıkıcam.traş olmadığım halde traş kolonyasi sürücem şu sözü çok begendim forumda buldum ; Ya Rab! Ya beni onun gönlüne düşür, yada onu benim gönlümden düşür.
- - - Eklendi - - -
foruma girerken karamsardım gaza geldim açılıcam tatile kadar
sakın gidip pat diye açılma sonsuza kadar kaybedersin kızı. önce arkadaş ol. hem arkadaş olunca belki beğenmiceksin kızı, öyle bi durum da var. bi ölç tart bakalım. sonra bakarsın çaresine. bence öyle el cepte artizliklere hiç gerek yok, daha itici olursun. olduğun gibi görün, kıza yicekmiş gibi bakma da.
sakın gidip pat diye açılma sonsuza kadar kaybedersin kızı. önce arkadaş ol. hem arkadaş olunca belki beğenmiceksin kızı, öyle bi durum da var. bi ölç tart bakalım. sonra bakarsın çaresine. bence öyle el cepte artizliklere hiç gerek yok, daha itici olursun. olduğun gibi görün, kıza yicekmiş gibi bakma da.
okulda herkes biliyor nerdeyse bir tek o bilmiyor demin face de açık gördüm soru yazdım oda tam çıkmış.ben bunu sevmiyorum ışte.sanki annesini kaybetmiş bebeler gibi ortada kalıyorum.mal gibi.sırf kapatacak bana cevap vermeyecek korkusuyla yazmıyorum internetten