bi el atın :D

-Emre

Üye
Kasanın kapağını açık tut kapalı bir yerde olmasın masanın üstüne koy karşısina da vantilatoru açıp koy ooh mis

Enes

Üye

kasayı pencereden cıkar asagı salla falan da yazacaktınn galiba cd sürücüsünede bi bardak limonata koyıyım ohhhh

- - - Eklendi - - -

tenbel
alakası yok kızlardan alıp okuyup hallediyorum

OPC

Üye

kasayı pencereden cıkar asagı salla falan da yazacaktınn galiba cd sürücüsünede bi bardak limonata koyıyım ohhhh

- - - Eklendi - - -

tenbel

tenbel mi miyendis dedik de bu da yapılmaz ki

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

tenbel

Ne alakası var vantilator sakaydi ama Kasanın kapağını açık tutup masanın üzerine koymak mantıklı

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

Sizde bıyıklı tayfa varmış sizi gidi İİBF kantinlerinde gezen miyendizler
doğrudur abi yaparlar vala

tenbel mi miyendis dedik de bu da yapılmaz ki
iyide tenbel dıye ben enese dedım sana demedim ki
Ne alakası var vantilator sakaydi ama Kasanın kapağını açık tutup masanın üzerine koymak mantıklı
ama masanın üstünde ocaman ı kasa cok kaba gösterir

CABBAR

Üye

Sizde bıyıklı tayfa varmış sizi gidi İİBF kantinlerinde gezen miyendizler

Bu konu ile ilgili cevabımı vermiştim sana

- - - Eklendi - - -

Unutmuşundur sen diye tekrar söyleyeyim. Sizde de o kadar kızın içinde kala kala değişik erkekler (?) varmış. Hatta sınıflarda avon kataloğu elden ele geziyormuş

Tepkiler: Enes
Tepesinden bir kova su dök bak nasıl bir anda serinler

MrTech

Üye
baUmax'de mini'ler var.Onlari kasaya monte et ve izle sogumayi (not:tanesi 3 kagit.ondan 30tane alsan yeter ve ayda 60 pil degistirirsin)

Enes

Üye
O onların sorunu Allah'a şükür bende bi problem yok ben keyfime bakarım

Sen bizim okuldaki yokuşun adını bilirsin ! miyendizliklerin ordaki yokuş hadi bunu da cevapla