ya bu akıllı telefonların gelişme hızına yetişilmiyor yaw
s4 alsan yenisi çıkacak durdurmak imkansız teknolojiyi al s4ü gitsin note3 eşşek ölüsü gibi kocaman olur bencevs taşıması zor olabilir zannımca![]()
note 3 koymamin sebebi en az 3 gb ram ile gelmesi idi ama iste cok gec cikiyor
tavsiye icin sağol
anketmi baslatsaydim ki ?note 3 koymamin sebebi en az 3 gb ram ile gelmesi idi ama iste cok gec cikiyor
tavsiye icin sağol
anketmi baslatsaydim ki ?
Ne biliyon note 3un en az 3 gb ram ile gelecegini androidde 2lik ram dahi cok cok fazla 3 e gerek yok. Bence 8 cekirdek olur kamera ve ortalama 2,0 cpu kouarlar fazlada farkı olmaz ekran haric..
3 gb ram icin bekliyorsan koymazlar sana soyliyim
Son zamanlarda telefonumu değistirmek istiyorum ama acelem yok. S4 mü almaliyim yoksa Note 3 mü beklemeliyim ? [Tartisma yapmayin konudaayrica S3 veya Note 2 de onermeyin lutfen
]
Ben bekliyorum acelen yoksa sen de bekle, Note3'ün çok büyük olacağını düşünmüyorum. 3GB ram olmasa bir yenilik yapmak zorundalar, daha fazla büyütmezler bence büyütseler de büyüttük demek için azcık büyütürler, sıkıntı olmaz. Samsungun bir şeyler yapması lazım çünkü sony söylenenler gibi tel yaparsa patlatır, htc ile samsungun boş durma ihtimali de yok bence eylülde sağlam telefonlar duyurulacak.
ama tek sorun ekran. Kernel saol dostum sevmiyorum ìOs u sıktı artik.
Ben bekliyorum acelen yoksa sen de bekle, Note3'ün çok büyük olacağını düşünmüyorum. 3GB ram olmasa bir yenilik yapmak zorundalar, daha fazla büyütmezler bence büyütseler de büyüttük demek için azcık büyütürler, sıkıntı olmaz. Samsungun bir şeyler yapması lazım çünkü sony söylenenler gibi tel yaparsa patlatır, htc ile samsungun boş durma ihtimali de yok bence eylülde sağlam telefonlar duyurulacak.
ama tek sorun ekran. Kernel saol dostum sevmiyorum ìOs u sıktı artik.