Bi bakarmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakarmisiniz ?
Son zamanlarda telefonumu değistirmek istiyorum ama acelem yok. S4 mü almaliyim yoksa Note 3 mü beklemeliyim ? [Tartisma yapmayin konuda :) ayrica S3 veya Note 2 de onermeyin lutfen :) ]

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ya bu akıllı telefonların gelişme hızına yetişilmiyor yaw

s4 alsan yenisi çıkacak durdurmak imkansız teknolojiyi al s4ü gitsin note3 eşşek ölüsü gibi kocaman olur bence taşıması zor olabilir zannımca :hmmm

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
ya bu akıllı telefonların gelişme hızına yetişilmiyor yaw

s4 alsan yenisi çıkacak durdurmak imkansız teknolojiyi al s4ü gitsin note3 eşşek ölüsü gibi kocaman olur bencevs taşıması zor olabilir zannımca :hmmm

:) note 3 koymamin sebebi en az 3 gb ram ile gelmesi idi ama iste cok gec cikiyor :) tavsiye icin sağol :) anketmi baslatsaydim ki ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben bidahaki sefer tercihimi ios dan yapacağım android sıktı

darksfire

darksfire

Üye
Bence HTC one m7 diyide bi araştır.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bence iphone 5S çıkışını bekle

N. O. T. E. 2

Üye
:) note 3 koymamin sebebi en az 3 gb ram ile gelmesi idi ama iste cok gec cikiyor :) tavsiye icin sağol :) anketmi baslatsaydim ki ?

Ne biliyon note 3un en az 3 gb ram ile gelecegini androidde 2lik ram dahi cok cok fazla 3 e gerek yok. Bence 8 cekirdek olur kamera ve ortalama 2,0 cpu kouarlar fazlada farkı olmaz ekran haric..

3 gb ram icin bekliyorsan koymazlar sana soyliyim

esokmen

esokmen

Üye
Al Gitsin s4 ü

KernelTeam

KernelTeam

Üye

Ne biliyon note 3un en az 3 gb ram ile gelecegini androidde 2lik ram dahi cok cok fazla 3 e gerek yok. Bence 8 cekirdek olur kamera ve ortalama 2,0 cpu kouarlar fazlada farkı olmaz ekran haric..

3 gb ram icin bekliyorsan koymazlar sana soyliyim

niye koymasınlar

android çok ram yiyor galaxys4 de bile 2gb tın en fazla 500mb ını boşaltabildim

partyhard

Üye
Android değil sammy ROM çok yiyo

PriZm

PriZm

Üye
3 gb ram olmaz unutun onu.Ram de gayet iyi.

Xelord

Xelord

Üye
Son zamanlarda telefonumu değistirmek istiyorum ama acelem yok. S4 mü almaliyim yoksa Note 3 mü beklemeliyim ? [Tartisma yapmayin konuda :) ayrica S3 veya Note 2 de onermeyin lutfen :) ]

Ben bekliyorum acelen yoksa sen de bekle, Note3'ün çok büyük olacağını düşünmüyorum. 3GB ram olmasa bir yenilik yapmak zorundalar, daha fazla büyütmezler bence büyütseler de büyüttük demek için azcık büyütürler, sıkıntı olmaz. Samsungun bir şeyler yapması lazım çünkü sony söylenenler gibi tel yaparsa patlatır, htc ile samsungun boş durma ihtimali de yok bence eylülde sağlam telefonlar duyurulacak.

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi

Ben bekliyorum acelen yoksa sen de bekle, Note3'ün çok büyük olacağını düşünmüyorum. 3GB ram olmasa bir yenilik yapmak zorundalar, daha fazla büyütmezler bence büyütseler de büyüttük demek için azcık büyütürler, sıkıntı olmaz. Samsungun bir şeyler yapması lazım çünkü sony söylenenler gibi tel yaparsa patlatır, htc ile samsungun boş durma ihtimali de yok bence eylülde sağlam telefonlar duyurulacak.

Bekleyeceğim gibi. Evdede neti kapattilar. Telefinda yok ama .s şimdi s4 alacağim ekrani note 2 ye yaklasamiyor donanim zaten 2 yil yeter :) ama tek sorun ekran. Kernel saol dostum sevmiyorum ìOs u sıktı artik.

- - - Eklendi - - -

Bekleyeceğim gibi. Evdede neti kapattilar. Telefinda yok ama .s şimdi s4 alacağim ekrani note 2 ye yaklasamiyor donanim zaten 2 yil yeter :) ama tek sorun ekran. Kernel saol dostum sevmiyorum ìOs u sıktı artik.

fk555897

fk555897

Üye
Büyüklük sorun olmayacaksa Note III'ü bekle. Belki Snapdragon 800 ile de gelebilir.

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi sadeve ekran. Birde note III ne zaman cikar ortalama olarak

- - - Eklendi - - -

Temmuz un ortasina kadar bekleyeceğim çikarsa note 3 cikmaz ise iphone 5 veya s4 alirim. konu kilit.

- - - Eklendi - - -

Temmuz un ortasina kadar bekleyeceğim çikarsa note 3 cikmaz ise iphone 5 veya s4 alirim. konu kilit.

Xelord

Xelord

Üye
Note3 IFA Berlin(Eylülde) duyurulur deniyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt