Faturasız Bi bakarmisiniz sorum var yasim 17 Bimcell kullaniyorum

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakarmisiniz sorum var yasim 17 Bimcell kullaniyorum
Selamin aleykum ben 17 yasindayim 96 dogumluyum yeni bir hat almak istiyorum bu avea nin woops lar cazip android telefonlara net de lazim bimcellde

250dk her yone
5000 sms heryone
500 mb net var 19 Tl hepsi iyi ama net yetmiyor

Aveada ise 23 tl ve 20 tl ye iki woops var cok iyi gibi duruyor 25 yas alti istiyor 17 yasinda kendi ustume hat alabilirmiyim bi yolu varmi

blastx

blastx

Üye
Selamin aleykum ben 17 yasindayim 96 dogumluyum yeni bir hat almak istiyorum bu avea nin woops lar cazip android telefonlara net de lazim bimcellde

250dk her yone
5000 sms heryone
500 mb net var 19 Tl hepsi iyi ama net yetmiyor

Aveada ise 23 tl ve 20 tl ye iki woops var cok iyi gibi duruyor 25 yas alti istiyor 17 yasinda kendi ustume hat alabilirmiyim bi yolu varmi
18 yaşını doldurmak şarttır üstelik hat devir işlemi 39 tl çok önemli değilse git yeni bi hat al daha iyidir yani hat 32-34 arasıdır

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yeni hat alacagim ama simdi almak istiyorum yasim 17 bi yolu yokmu bi ara aliniyor diye biliyordum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Up bi yardim edin

phasan

phasan

Üye
en guzeli soyle yap kendın suan hat kullanıyorsan avea ise hattın musterı hizmetlerini ara sonra hattın kullanıcı olmak istiyorum de once sahibi kimse onun kimligini isterler sonrada senın kimligi isterler boyle daha uygun yenı hat alman için 18 yasında olman şart başka yolu yoken guzeli soyle yap kendın suan hat kullanıyorsan avea ise hattın musterı hizmetlerini ara sonra hattın kullanıcı olmak istiyorum de once sahibi kimse onun kimligini isterler sonrada senın kimligi isterler boyle daha uygun yenı hat alman için 18 yasında olman şart başka yolu yok

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
en guzeli soyle yap kendın suan hat kullanıyorsan avea ise hattın musterı hizmetlerini ara sonra hattın kullanıcı olmak istiyorum de once sahibi kimse onun kimligini isterler sonrada senın kimligi isterler boyle daha uygun yenı hat alman için 18 yasında olman şart başka yolu yoken guzeli soyle yap kendın suan hat kullanıyorsan avea ise hattın musterı hizmetlerini ara sonra hattın kullanıcı olmak istiyorum de once sahibi kimse onun kimligini isterler sonrada senın kimligi isterler boyle daha uygun yenı hat alman için 18 yasında olman şart başka yolu yok
Eyvallahta suanda bimcellim ve aveaya gecemiyorum hat sahibi amcam oda sehir disinda bir ay

blastx

blastx

Üye
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
18 yaşını doldurmak şarttır üstelik hat devir işlemi 39 tl çok önemli değilse git yeni bi hat al daha iyidir yani hat 32-34 arasıdır
7 - 25 Yaş arası herkes woops'dan faydalanabiliyor.

Kaynak:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hallettim dediginiz gibi hat aldim babama kendi tc mle kullanici oldum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Hocam hallettim dediginiz gibi hat aldim babama kendi tc mle kullanici oldum
Peki kardeşim bişey soracaktım hem faturalı hem faturasız 23 tl'ye her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve 2 GB kampanyası devam ediyormu hala siteden kaldırmışlar bilgin varmı?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Woops diye yazinca cikiyodu ben iki gu oce yaptigimda devam ediyodu hat tasirsan yada yeni hat alirsan 23 lira yada abone olan ilk 50 bin de olman gerekiyomus

Üst Alt