bi bakarmısınız önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
bi bakarmısınız önemli
arkadaşlar biri beni cs1.6 sovdü bende onu sövün ce bana senin adresini bulurumdedi yapabilrimi bunu ıp adresindenfelan sonra msn istedi verdim ama onunla hiç konuşmadın şunu da söylemek istiyorum ıp adresin den adres telefon isim bulma mümkünmü yada onun benim ıp adresimi bulması mümkünmü eger mümkünse nasıl olcak bu iş obenim ıp burusa bende onun kini bulmak istiyorun yorumlarsınızı yazarsanız iyi olur

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
BİLDİĞİNİZ BİŞEY VARSA YAZIN ARKADŞLAR :megafon:

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
benim bildiğim kadarıyla ıp bulmak çoook zor hadi buldu diyelim ıp den senin evin adresini bulması imkansız kullandığın internet servisi bu tip şeyler önlem alıyor merak etme güvenlik sistemleri var :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bulundugun şehri bulabilir ama evini felan bulamaz. Ip bulmak o kadarda zor degıl cs 1.6 da :ehe

---------- Eklendi @ 16:59:42 ---------- Yazıldı @ 16:57:40 ----------

oyunu bilen biri ip yi kolayca bulacabilir. Ama server ayarınada baglı.

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar bide msn den ıp bulunu yormu netten baktım bıraz programla felen yapılıyo galiba bunu gerçekçiliği varmıdır?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkdaşlar bide msn den ıp bulunu yormu netten baktım bıraz programla felen yapılıyo galiba bunu gerçekçiliği varmıdır?

Evet, doğrudur. MSN Plus ile bilikte kullanılan bir eklenti sayesinde konuştuğunuz her kişinin IP adresini bulmanız mümkün.

Porgramsız olarak da yapılıyor, fakat o biraz daha karışık.

Eykul

Eykul

Üye
Bak kibar olsaydin onunla tartismasaydin... Boyle dusunup canini skmazdin...

enkazcı

Üye
yusuf yusuf mu oldun len?

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
adamı duysan böyledemzdim şimdi yine sövesim geldi bak onu ...

---------- Eklendi @ 19:38:29 ---------- Yazıldı @ 19:37:12 ----------

hayır bulsa bşey yapamaza şimdi uğraşılmaz serseri tibi var adda yok sa korkumuzdan değil bizm de arkamız var yani

Revengeful

Emekli Yönetici
Ahada buldum seni

ibrother

ibrother

Üye
bulur bulur hemen kaç kaç pc'yi bir ay açma polis'e git koruma versinler. :zuhaha:

enkazcı

Üye
bak şimdi benimde arkam sağlam gel kapıştırak arkaları

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
komedimi bura beyler fikir danışıyoruz bilgitoplamaya çalısıyoruz gelmiş espiri yapıyorsunu z

lolaman

lolaman

Üye
Adam korkuyor siz ne diyosunuz yahu? Bulamaz kardeşim bulması için arkasının Emniyet müdürlüğü ve ttnet olması gerekir :D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
git savcılıga suc duyurusunda bulun bilişim sucları anında bulur sana söven adamı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hiç birşey yapamaz klavye kabadayılıgı yapmış belki rahat yüz kişiyle küfürlü konuştum pcde adres verdim yiyorsa gel dedim bir kaçına çıt yok :d:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hiç birşey yapamaz klavye kabadayılıgı yapmış belki rahat yüz kişiyle küfürlü konuştum pcde adres verdim yiyorsa gel dedim bir kaçına çıt yok :d:

aynen ondan korkan onun gibi olsun:)

DDorlion

DDorlion

Üye
Hiçbişey yapamaz kardeşm okadar kolay değil o iş %100 klavye dayılanması yapmıştır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt