muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oturunca 5800 bıle sıkıntı o sıkıntı degl yanı pekı wp de facebook androıd kadar ıyı dmı?İkisini de 2 yıl rahat kullanırsın. S3 5.0 alır. Almasa da romlarla halledersin. Ama alır yani. Lumia 1320 cebe sığar ama oturunca rahatsız edebilir. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Son olarak kamera konusunda bir şey diyemem karşılaştırmak lazım. Lumia 1320'nin kamerası 5mp ama çok iyi. Çok özelliği var. Galaxy S3 de aynı şekilde
Oturunca 5800 bıle sıkıntı o sıkıntı degl yanı pekı wp de facebook androıd kadar ıyı dmı?
Kardesim sanane ben kac kisiye saatlerce yardim etmisligim var hem sanane yardim eden eder Allah AllahKardes sende her önerdiğimize ama böyle ama şöyle diyorsun sende zor alırsın biraz telefonu kusura bakma yani
Iyi saol peki bu 1320 ne zaman gelicek?Sayılır. Fazlası yok ama eksiği de yok.
Dıkkat ettıysen kardesim demısımBen oraya kusura bakma yazdım dimi sende düzgün konuşabilirsin
Iyi saol peki bu 1320 ne zaman gelicek?
Pekala kendıme dogum gunu hedıyesı alırım artık2014 Şubat'ta gelecek deniyor. Beklemeye değer bence.
Pekala kendıme dogum gunu hedıyesı alırım artıkherkese tesekkur ederım sılınebılır
Saol darısı olmayanlara daha ıyısı ınsallahŞimdiden hayırlı olsun
Dıkkate alıcam tesekkur ederimbence nexus 4 al veya ikinci el note 2 wp iyi bir sistem ama önunde bid kac yili daha var sanabnexus 4 un multimedyasi kotu diyen kimse baya bi sacmalamis her android gibi onunda multimedyasi ayni s3 den daha cok mutlu eder eder seni hemde android 5.0 i kesin ve ilk alacak cihazlardan olacak eger yinede istemezsen note 2 al bence
Zaten benim değil tavsiye icin tesekkur ederim note 2 yi sevmiyorum ama nexus u düşünüyorumo cihaz orjinal degildir bence sonra pisman olursun sen nexus 4 veya note 2 al
Programla falan anlasilmaz mio cihaz orjinal degildir bence sonra pisman olursun sen nexus 4 veya note 2 al
Yok kiicind s heath group play all share felan varsa bak dicem ama bunlari modlamak cok kolay
Saol ıkıncı ellere bıraz baktım sıfır s3 mu lumıa 925 mı?o zaman kesin orjinal degildir kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?