muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kullanan bi arkadas gunduz ve gece bi kac tane foto atarsa cok sevinirim cevabin icin tesekkur ederimDonanım olarak GMD oldukca iyi ama kamera açısından sizin için hayal kırıklığı olabilir.
Tavsıye ıcn saol kardesım başka tavsıyesı olangeneral mobile discovery 16 gb al kardeşim lumia aldınmı çok değer kaybediyor mesela 1000tl lik lumia 1 aylık adam almış 650 ye satıyor discoveryde öle değil 1 aylık discovery 600 tl koymuşlar ilana sıfırı 16gbligi 699 tleger discovery ileride güncelleme alırsa bende almayı düşünüyorum yaza doğru ama lümia daki işletim sistemi çok iyi stabil fakat mağazada uygulama az
Kullanan bi arkadas gunduz ve gece bi kac tane foto atarsa cok sevinirim cevabin icin tesekkur ederim
Bende bılmıyorumhacı öyle demişsin de discovery 4.4 alacak mı? almaz büyük iht. Custom rom çıkar ama...
Neyse... Kamera diyorsun. Discovery seni tatmin edebilecek mi kamera konusunda?..
2014 Şubat'ı bekle ve Lumia 1320 al. Kesin ve net. Her isteğini karşılar. Kamerasının 5MP olduğuna bakma. Gelişmiş bir kameraya sahip. Bir incele bence. Ya da illa Android alcam diyorsan tam 1000 TL'ye sıfır Galaxy S3 al. Discovery'nin 4.3 alıp almayacağı bile belli değil. Kötü telefon demiyorum. Ama paran S3'e yetiyorken Discovery alma bence. Seçimini Lumia 1320 ve Galaxy S3 arasında yap diyorum ben.
Samsung ıstemıyorum herkesın elınde farklı olmak ıstıyorumBencede S3 doğru bir seçim olur.
herkese tesekkur ederım ama nexus 4 multımedyada zayıf 920 de cok kaba 925 olsa keşke 1320 de 5 ınc olsaydı cok kararsızım
Samsung ıstemıyorum herkesın elınde farklı olmak ıstıyorum
Yok zaten 2 yıl rahat kullan mam lazım acaba s3 5.0 ı alır mı?1320 cebe sıgar mı bıde s3 un kamerasımı 1320 nın mıFarklı olmak istiyorsan Lumia 1320 al mademBoyutunu dert etme alışırsın. Hem de herkesin gözü sende olur "Lumialar çabuk değer kaybediyor, satarken ucuza gider" diyenleri de dinleme. Sen telefonu satmak için mi alacaksın?
Yok zaten 2 yıl rahat kullan mam lazım acaba s3 5.0 ı alır mı?1320 cebe sıgar mı bıde s3 un kamerasımı 1320 nın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?