bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bi bakar mısınız?
şimdi ben kırmızı lumia 920'yi bekliyorum fakat mwc 2013 de nokia yeni teknolojilerle yeni bi cihaz tanıtıp bizi pişman eder diye korkuyorum?
sizce yeni çok üstün bi cihaz mı gelir yoksa l920 ile aşağı yukarı aynı özellikleri mi paylaşır?
ve ben bu cihazı o zaman satmaya kalksam çok zarar eder miyim?

sanal hacker

sanal hacker

Üye
benc ebekle chaz cıksın sonra ıkısnı karşılaştır öle al

komando04

komando04

Üye
kesinlikle yeni özellik olarak yine çift çekirdekli fakat daha güçlü olur.kamera daha gelişmiş olur okadar fazla Bi değişiklik olmaz.zaten bu hep böyle devam eder kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlk iki çeyrekte yeni bir cihaz çıkmaz ama son iki çeyreği bilemem.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adreno 320'li modeller çıkar ama belli de olmaz telefon sektörü çok hızlı gelişiyor.

gkcll

gkcll

Üye
öyle düşünülse kimse lumia 920 almaz 930 u beklerdi lumia 930 da almaz Lumia 940 beklerdi yani çok saçma olurdu ortalık ki zaten lumia 920 yeterince başarılı bir cihaz kişiyi pişman etmez ve ve o cihaz çıkarsada fiyat 2000 tl gibi olur zaten lumia 920 almak için bu sebep sayılmaz bence birde şunu ekleyeyim satarken zarar ettirmez o cihaz larda çıkınca wp8 çok alınmak denenmek istenecek zaten millet lumia 920 nin kaliteli ve üstün cihaz olduğunu biliyor alırlar diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
öyle düşünülse kimse lumia 920 almaz 930 u beklerdi lumia 930 da almaz Lumia 940 beklerdi yani çok saçma olurdu ortalık ki zaten lumia 920 yeterince başarılı bir cihaz kişiyi pişman etmez ve ve o cihaz çıkarsada fiyat 2000 tl gibi olur zaten lumia 920 almak için bu sebep sayılmaz bence birde şunu ekleyeyim satarken zarar ettirmez o cihaz larda çıkınca wp8 çok alınmak denenmek istenecek zaten millet lumia 920 nin kaliteli ve üstün cihaz olduğunu biliyor alırlar diye düşünüyorum
aynen o çıksın diye beklersin sonra bi bakmışsın daha üstüne çıkcak.. teknoloji gelişiyor çabuk artık.. ayrıca benim şu açtığınız konuda çok saçma bulduğum bir düşünceniz var yanlış anlamayın beni ama L920 yi nokia kendi üretmedimi? kendi malı değilmi? ne diye kendi malını çok ezcek bir başka tel çıkarsınki? modelleri günlük satım olsun diye üretmiyor adamlar.. ne kdar uzun süreli satışı olursa onlar için o kadar kardır..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşım Nokia şubat ayında yeni bir Lumia tanıtsa bile bunun pazara sunulması yaz aylarına doğru olacaktır.(En erken Mayıs sonu)

O kadar bekleyebilirim diyorsan boşuna alma Lumia 920'yi.

Ama yok ben bekleyemem alıp Lumia 920'nin keyfini sürmek istiyorum diyorsan zaman kaybetme.

gkcll

gkcll

Üye
aynen o çıksın diye beklersin sonra bi bakmışsın daha üstüne çıkcak.. teknoloji gelişiyor çabuk artık.. ayrıca benim şu açtığınız konuda çok saçma bulduğum bir düşünceniz var yanlış anlamayın beni ama L920 yi nokia kendi üretmedimi? kendi malı değilmi? ne diye kendi malını çok ezcek bir başka tel çıkarsınki? modelleri günlük satım olsun diye üretmiyor adamlar.. ne kdar uzun süreli satışı olursa onlar için o kadar kardır..

aynen bence böyle bir sebep olamaz dediğin gibi lumia 920_de nokia nın malı onu ezmez zaten aynı özellikleri olur biraz donanım artar zaten wp8 dede 4 çekirdek olmasa da olur benim görüşüm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4 çekirdeğin amacı hızdır fakat Lumia çift çekirdek ile 4 çekirdekten hızlı ve donanımı çok iyi kullanıyor o açıdan avantajlı. İşte burada S 3'ün 4 çekirdek olmasının bi anlamı kalmıyor hız anlamında.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
tamam alıyorum teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
4 çekirdeğin amacı hızdır fakat Lumia çift çekirdek ile 4 çekirdekten hızlı ve donanımı çok iyi kullanıyor o açıdan avantajlı. İşte burada S 3'ün 4 çekirdek olmasının bi anlamı kalmıyor hız anlamında.
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt