bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meme4

meme4

Üye
şarj aleti ısınıyorsa şarj aletinin içinde bulunan küçük transformatör 220 volt ac gerilimi standart dereceden fazla veya az düşürüyordur genellikle az düşürse batarya bi süre sonra verimini kaybeder ama bu sorun yaşanmaz fazla ac gerilim telefonuna geliyor buda bu sorunu sana yaşatıyor olabilir bu sorunlar genellikle çakma gerilim degerleri farklı şarj aletlerinden kaynaklanıyor anladıgıma göre şarj aletin orjinal ve bozuk şimdi yapman gerekenlere söyleyim

pc ne usb kablon ile telefonu bagla sorun yoksa şarj aleti kesin bozuk bidaha sakın kullanma parj aletini lityum pilde koruyucu vardır zarar görürse bataryanda gider ben olsam şarj aletini kendim yapardım ama sen hiç karışma servise şarj aletini ver ve aşırı ısınma koku yapıyor bi kere şarjdayken duman çıktı şarj takınca telefon kitleniyor de şarj aletini degiştirirler

hidayet02

hidayet02

Üye
Bende Her Sabah Kalkınca Yataktayken E-6'mı Elime Aldığımda dokunmatiği Ya Hiç Çalışmıyor Yada Belirli Kısımları Çalışıyor. Tuş Klidi Aparatıyla Tuşlaru Klipleyip Açtığımda Düzelir Gibi Oluyor Ama Yine Eski Haline Dönüyor...

45 Dakika-1 Saat Sonra Kendine Geliyor, Sanki Isındıkca Kendine Geliyor Gibi Bişey Bence Bu Durum...

- - - Eklendi - - -

Bu Arada Bende Şarj Aletini Takıp Yatıyorum... Ama Bazen Gün Boyu Şarj Aleti Takılı Oluyor E-6'ya Ama Sabah Yaşadığım Sorunu Hiç Yaşamıyorum...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben belleyi ilk yükledim sorun yoktu whatsappı yükledim sonra aynı dediğin sorun bende oldu şarjdayken dokunmatik almıyordu whatsappı sildim düzeldi ne alakaysa :)

kelooo

Üye
aynı sorun bendede olmuştu hem c7 hemde 700 de sorun telde değil sarj cihazınızda bence değiştirin.

catdog136

catdog136

Üye
aynı sorun bendede olmuştu hem c7 hemde 700 de sorun telde değil sarj cihazınızda bence değiştirin.

bence sorun telefonda ya ben 4 tane şarj patlattım 3 farklı mekanda :D aynı sorun bende de var..

aleranol

aleranol

Üye
valla bende de bi ara çok uygulama yüklüydü sonra ekran çalışmamaya başladı hep prizdd hem kendiliğinden yaklaşık 2 gün daha zorlayınca anakartını yakmışım :ehe sanırım programdan kaynaklı.

KxTR79

KxTR79

Üye
servislik :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede oluyor arada telefonda statik elektirik birkmiş sen şarja taktıqında bundan dolayı sıkıntı çekiyorsun biraz telefonu simkart hafıza kart batar ya çıkart 30 dakika ayır ayrı bir yerde tut sonra sonra ekranı bir güzelce sil ve top bişiyin üzerine koy aynı olay bnede oluyordu bole yapınca geçiyor toprak şart aga bide bataryayı da toprağa koy

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şarj aleti ısınıyorsa şarj aletinin içinde bulunan küçük transformatör 220 volt ac gerilimi standart dereceden fazla veya az düşürüyordur genellikle az düşürse batarya bi süre sonra verimini kaybeder ama bu sorun yaşanmaz fazla ac gerilim telefonuna geliyor buda bu sorunu sana yaşatıyor olabilir bu sorunlar genellikle çakma gerilim degerleri farklı şarj aletlerinden kaynaklanıyor anladıgıma göre şarj aletin orjinal ve bozuk şimdi yapman gerekenlere söyleyim

pc ne usb kablon ile telefonu bagla sorun yoksa şarj aleti kesin bozuk bidaha sakın kullanma parj aletini lityum pilde koruyucu vardır zarar görürse bataryanda gider ben olsam şarj aletini kendim yapardım ama sen hiç karışma servise şarj aletini ver ve aşırı ısınma koku yapıyor bi kere şarjdayken duman çıktı şarj takınca telefon kitleniyor de şarj aletini degiştirirler
kardeşim usbde de aynı sorunu yaşıyorum?

MücahitTokgöz

büyük ihtimal telefonunda vardır çünkü bende 603 kullanıyorum ne usb de ne şarjdayken sorun olmuyor hatta kulaklığı takıyorm şarjı takıyorm geceleyin internette takıldığım zamanlar çoktur Film felan izlerim ama böyle bi sorunla karşılaşmadım.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
aynen daha önce bende yaşamıyordum bu sorunu

karasahinemre

Üye
şarj aletini orjinali ile değistir volt farkından dolayı ekranı kullanamazsın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şarj aleti orjinal

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bende n8 var başka bi şarj aleti takmıştım aynı sorun bendede olmuştu taktığım alette orjinal c5-03 şarj aletiydi, ama kendi orjinalini takınca böyle bi sorun olmamıştı. voltaj farkı olabilir elektriksel bişeyde olabilir daha öncede c5 in sarj aletiyle sarj etmiştim böyle bi sorun olmamıştı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal şarj aletinde sorun arkadaşlar kopyalamadan sonra kontrol edeceğim pc suite modunda pcye baglı ve sorun yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt