beyler yardım maximum bütçem 1300tl ne alıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi

xperia arc
htc desire hd
aklıma bunlar geliyor

----------Eklendi @ 22:46:59 ---------- Yazıldı @ 21:25:39 ----------

xperia arc
htc desire hd
aklıma bunlar geliyor

yok mu cevap ?_

OğuzcanAbi

Üye
bence galaxy 9003i al

yuja

Üye
bencede i9003 al ama htc desire hd de alabilirsn

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
ıphone :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
htc desire hd :ehe

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
artı ve eksilerini söyler misini

samsung galaxy s i9003, htc desire hd ve xperia arc'ın

ultrayer6

ultrayer6

Üye
htc desire hd

galaxy i9003 demeyin beyler videolarını izleyin, karşılaştırmaları okuyun htc her türlü ezmiş...

AYNA

AYNA

Üye
lg'yi pek sevmem ama o bütçeye kamera ve donanım yönünden sana lg optimus 2x öneririm sana ama dersenki kamera megapixeli pek önemli değil benim için işte o zaman sana galaxy s'i öneririm..

fakat telefon alırken firmanın güncelleme desteğini çok iyi araştır..mesela şuanda samsung firması galaxy s modeline android 2.3.4 güncellemesini sunuyor yani desteği kesmiyor.bu konuda bence çok önemli..

Emre-45

Emre-45

Üye
lg'yi pek sevmem ama o bütçeye kamera ve donanım yönünden sana lg optimus 2x öneririm sana ama dersenki kamera megapixeli pek önemli değil benim için işte o zaman sana galaxy s'i öneririm..

fakat telefon alırken firmanın güncelleme desteğini çok iyi araştır..mesela şuanda samsung firması galaxy s modeline android 2.3.4 güncellemesini sunuyor yani desteği kesmiyor.bu konuda bence çok önemli..
samsung galaxy s i9003

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
aslında şunu söylemem ki gerekiyor ben wave kullanıyorum wavede ki kamera performansı beni çok tatmin ediyor n8 kamerasından iyi olduğunu zannediyorum
ben wave s8500 kamerası gibi olsa yeter diyorumda kasım ayında beri wavein kamerası gibi olanlar bir galaxy s ondan flaş yok sonra htc desire hd 8 mp ama wave performansı yok

sanırım htc desire hd bir adım onde ama denizlide samsungun servisi de hayli memnun edici servis bakımından samsung dan gayrı yalan :/

mutluadam

Üye
samsung s 2 al. ıphone den bile iyi galiba. lg optimusda iyi ama radyo yok.nova ekran teknolojisi güneş altında bile net görüntü veriyormuş. wave 2 de bada 2 çıkarsa sırlamaya girecek telefonlardan. s.e arc ı pek incelemedim. ama sony işin içine girdimi düşünmek lazım.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 9003 ün ekranı lcd 9000 ekranı amoled
gpu su ve chipseti farklı ve 9003 biraz daha ağır (131-119) ve kalın(10.6-9.9) ve ram 478-512 mb
bide bataryaları farklı 1650-1500 mah
kısaca 9000 daha iyi
eğer 250-300 lira daha verebilirsen galaxy s2 al derim
ha fazla veremem diyosan lg optimus 2x olabiliir
yada bu ara gold da 9000 nin fiyatı uygun 1049 lira yada daha uygun yerler bulabilirsin

----------Eklendi @ 02:29:09 ---------- Yazıldı @ 02:23:09 ----------

kardeş söylediğin telefonlar hakkındada bilgi vereyim
arc ön kamerası yok ama güzel telefon
desire hd şarjının çok çabuk bittiğinin duymuştum yoksa güzel telefon
bana sorarsan galaxy s olabilir ama daha fazla para veremem diyosan
ha galaxy s inde flaşı yok ama yinede arc ve htc den üstün diyorum

----------Eklendi @ 02:31:32 ---------- Yazıldı @ 02:29:09 ----------

galaxy serisinden birini alacaksan kesinlikle 9003 değil 9000 almanı öneririm

berkcombil

Üye
Arkadaş gerekenleri söylemiş.Senin yerinde olsam bütçeyi az daha arttırır,almışken Galaxy S2 gibi baba bir telefon almaya bakarım:eheYok arttıramam dersen de bütçene uygun yurtdışı Galaxy S2 kovalarım:oke:

CS BETA

CS BETA

Üye

Acer Iconia Smart, Dell Venue Pro, HTC Sensation, HTC Incredible S, HTC Inspire 4G (TR 3G' sini desteklemesede gayet hızlı), LG Optimus Black P970, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid 2, Samsung Google Nexus S I9020T, Samsung Infuse 4G i997, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Play...

Eğer beklerim dersen Google Nexus 3, HTC Desire 2, HTC Desire HD(nin bir üst jenarasyonu ismini unuttum :) ), HTC HD7S, Motorola Milestone 3, Nokia N87, Samsung Beam

Hepsi bütcene yetiyor üstünde olan yok(Gelecek cihazlarda dahil), Cihazları alırken veya ararken yardım edebilirim.

belferkay

Üye
bence ya desire hd-xperia arc al ya da s2 öneren arkadaşlardan 400tl yollamalarını isteyip s2 al :)

turko9999

turko9999

Üye
htc desire hd hiç düşünme bile
samsung alıpta kazıklanma derim :D

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
iphone:P:

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus black 999 Tl pıyasaya cıkıs fıyatı.. smartphone almak ıstıyorsan bunu tavsıye ederım.. bı bak bence ozellıklerını gorunce fıyatı sanada uygun gelecektır.. şarj,tasarım,ekran,parlaklık, olarak guzel telefon diğer telefonlara gorede baya ince... hangı telefonu alacaksanda sımdıden hayırlı olsun gule gule kullan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt