Beyler Saldırın !!! NTVSPOR !! + FOX ram dosyası !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Saldırın !!! NTVSPOR !! + FOX ram dosyası !!!
%100 çalışıyor N97 de denenmiştir görüntü kaliteleri de çok iyi güle güle kullanmanız dileğiyle Heralde bi teşekkürü hakettim :) Artık La Liga maçlarını izlerken dua edersiniz heralde :)

• Beğen
Tepkiler: kadir_engin22 ve Burak

Burak

Üye
denemek lazım :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
ilk yorum bendee n tesekkürler oleyto kardeşim :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil. güle güle kullanmanız dileğiyle :)

anılbaran

anılbaran

Üye
şimdi test ettim 2 side calışıyo bi de normal ntv yi bulsak :) bu arada son 1 haftadır telefohdan tv izleme sorunu kalktı cok sükür bi sürü türk kanalı va suan bende :D

oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
aynen . ya ben bu milleti anlamıyorum hiç paylaşım yapmadan önce canlı yayın canlı yayın diye ölür millet... buluyoruz sadece 3 kişi bişeyler yazıyo konuya bakan 155 kişi artık ne dicemi bilemiyorum heralde daha paylaşım yapmam forumda

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen . ya ben bu milleti anlamıyorum hiç paylaşım yapmadan önce canlı yayın canlı yayın diye ölür millet... buluyoruz sadece 3 kişi bişeyler yazıyo konuya bakan 155 kişi artık ne dicemi bilemiyorum heralde daha paylaşım yapmam forumda
ooo benim paylastıgım konularda öyle bak su konuda http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/kanald-star-tv-cnn-turk-sky-turk-hepsi-denedi-yeni-kanal-l-cikinca-eklenecek-ekim-2011-a-4-550559.html#post3913275 bu konu yu 5 gün önce actım toplam cevap sayısı :30 indirme sayısı:170 geriye kalan 140 kişi ne yapıyo bilmiyom :@

anılbaran

anılbaran

Üye
gecmiş olsun ntv spor artık bende calışmıyoo :(

PureFood

PureFood

Üye
son durum ne beyler ntv spor temiz mi ?
öyleyse bende indirmek istiyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
son durum ne beyler ntv spor temiz mi ? öyleyse bende indirmek istiyorum
şimdilik calısmıyo kardeşim arıyoz ama bakalım( ayrıca nerelerdesin sen hiç sesin solugun cıkmıyo en son bicfw atmıstın :D )

ahmet.220

Üye
slm arkadaşlar bana tnt kanalının ram dosyasını bulabilrmisiniz malum pusu onda başlıyor artık çok gerekli bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim eline sağlık anıl ada yazdım diğer kanallarınn yeni ram leri bekliyoruz iyi çalışmalar emeğiniz için size minnetarım işyerinde tv yoktu bu süper oldu @

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt