Beyler mükemmel bir haber...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler mükemmel bir haber...
Mayıs Ayı itibariyle 444'le başlayan numaralar, sabit hat tarifesiyle ücretlendirilmeye başlayacak. İşte avea'dan hattıma gelen bilgilendirme mesajı;

01.05.2012 itibariyle 444'le başlayan aramalar, varsa sabit hat veya her yöne dakikalarınızdan düşecek, yoksa sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilecektir. AVEA

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Aynen öyle. Şaşırdım doğrusu, ama yaparsa Avea yapar zaten.

Şu sıralar AVEA çok iyi gidiyor.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ayen ... Hızlı giden at misali olmaz umarım

Umarım.

Kampanyalar bakımından en beğendiğim operatör AVEA, kalite bakımından TURKCELL, hem kampanya hem kalite olarak ise VODAFONE.

Yani Avea bizi yarı yolda bıraksa bile Vodafone var, ona geçeriz :)

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Yıllardır Vodafone kullanıyorum ama bu operatörden bir nane olmaz, her zaman sağ gösterip sol sallıyor. En iyisi yine AVEA
Umarım.

Kampanyalar bakımından en beğendiğim operatör AVEA, kalite bakımından TURKCELL, hem kampanya hem kalite olarak ise VODAFONE.

Yani Avea bizi yarı yolda bıraksa bile Vodafone var, ona geçeriz :)

Hukuk61

Hukuk61

Üye
bu aveanın kendisinin yaptığı bişey değil ki :d: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararı gereği tüm operatörlerde artık böyle :)

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Değişen bir şey yok bro, icabında güzel bir uygulama hatta devrim.
bu aveanın kendisinin yaptığı bişey değil ki :d: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararı gereği tüm operatörlerde artık böyle :)

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye

Evet avea veya dıger operatorlerın bır kıyagı sanmayın. Yanı seve seve degıl...

Türe

Türe

Üye
Avea tam öğrenci işi o yüzden benim için kral ;)

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Valla 19luk yıkılan paketteki dakikalar ile istediğim numarayı arıyorum bankalar müşteri hiz. fark yapmıyor...Süper ötesi teşekkürler AVEA ! Sana çekmiyor diyenler seni çekemiyor bes belli !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt