beyler lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
beyler lütfen yardım
face de nimbuz ebddy facebookchat palringo gibi programlarla sohbet ederken 5 veya 10 dk sonra programı atıyor tel veya ekran bembeyaz olup kapanıyor ne olacak yaa

'h716043'

'h716043'

Üye
ram yetmiyor

technoshark

technoshark

Üye
telefonunuzda program çakışmaları oluşmuş olabilir, en son yüklediğiniz uygulamaları kaldırınız..

Ahmet Berat

Ahmet Berat

Üye
Nimbuzz yetmiyo mu :)

ibrother

ibrother

Üye
telefona format programa reinstall. :1

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
ya hepsini yaptım format filan attım programlarda çakışma da yok ama 5 dk sohbet ediyorum program kendiliğinden atıyor yada ekran bembeyaz olup kapanıyor ram uyarısı filan da vermiyor neden acaba yaa

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
tel marka model ne.

TheCower

TheCower

Üye
Benimkinin bile 2 mb rami var yetiyo bi görüntülü konuşma yapmıyorum :) sonuç olarak telefonunu fazla yorma. Sakin sakin kullan. Böyle devam ederse tek çare ameliyat. Formatla.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
benim 32,3 mb :)

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
ya ama uyarı filan vermiyor ram ile ilgili tel n 95

Symbianist

Symbianist

Üye
...

'h716043'

'h716043'

Üye
sil sonra kendi sitelerinden indir öyle dene

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi deneyim öyle ama ise yarayacağına inanmıyorum çünkü telefon ekranı bembeyaz olup kapanıyor telefon bozuk olabilir mı

ibrother

ibrother

Üye
güncel mi sürümü telefonun. Kimsede öyle hata vermez çin malı blackberry bile açıyor sende nasıl olmaz. Güncel değilse güncelle.

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
kendi sitesinden indirdim nasıl güncelleme yapılıyor acaba

mstf_l

mstf_l

Üye
hepsininde hata vermesi garip :hmmm

nazlıı07

Üye
    Konu Sahibi
tek bi sonuç kaldı o zaman telefon bozuk

place3461

place3461

Üye
en iyisi programı kaldır bir daha da kullanma...sonra daha büyük bir soruna neden olabilir :) bende de powermp3 yapıyordu artık sildim sıkıntı yok oldu:)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
vermez zaten. Tel zorlandımı direk kapatır. Sen hard format ı dene. *3 arama tuşuna basılı tut aç telefonu.

ibrother

ibrother

Üye
Güncellemek için telefonu Nokia software updater indir google.a yaz çıkar. telefonu pc bağla pc süite modu seç güncelle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt