Beyler Kuzenim Askere Gidiyor Ve Mahalleye DJ Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Kuzenim Askere Gidiyor Ve Mahalleye DJ Geldi
Biraz gereksiz oldu ama benim icin heyecan verici bir konu :) Adamin ekipmanlari falan cok hosuma gitti.Bildiginiz gibi biraz bu iste hevesim var.Yazmak istedim sadece :) Kusra bakmayin

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
biraz elleyimmi de :D

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
hikmet366

hikmet366

Üye
bormal birşey benim öyle bir derdim yok tüm sistem bende var fazlası bile var :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı tezkereler gardaş

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
DJlik mi yapiyorsun?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi yemin ediyorum ben bu ulkede yasamak istemiyorum

BrainHacker

BrainHacker

Üye
:d::d::d::d::d::d::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:disko:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi serefsizler yuzunden eglence iptal oldu,biraksan simdi terk ederim bu ulkeyi.Sirf cahil insanlar yuzunden

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi adamlar sucsuz yere bir akrabamizi dovduler.Ya adami tanimaniz gerek adam melek gibi.Bizim disimi-a 1-2 kizi kavga ettirdiler.Adam insanlik yapip ayirmaya calismis.Kizin babasina kizini bi adam dovuyor demisler.Adami linc ediyorlardi 10 kisi

RowneSM

RowneSM

Üye
Abi adamlar sucsuz yere bir akrabamizi dovduler.Ya adami tanimaniz gerek adam melek gibi.Bizim disimi-a 1-2 kizi kavga ettirdiler.Adam insanlik yapip ayirmaya calismis.Kizin babasina kizini bi adam dovuyor demisler.Adami linc ediyorlardi 10 kisi

Sebebe bak ya.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ya vallahi o kadar kafam bozuldu ki anlatamam

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Soyle insanlara sinir oluom iste :off:

Üst Alt