Beyler bana İphone4s'yi aratmıcak bir cihaz önerir misiniz ? Galaxy istemiyorum pek ya çok büyük geliyor.
Samsung'a pek sıcak bakamıyorum. Wawe 2 iyi hoşta uygulamaya filanda az. Üniversiteye gidiyorum birde yani şık dursa güzel olur. İphone bunun için birinci derecede birde almışken üniversite bitene kadar kulanmayı düşünüyorum. Htc ise hiç kullanmadım pek bilemiyorum ama gidip bir teknolojik mağazaya bakmayı düşünüyorum. Bilgilerin için çok teşekkür ederim.
4s' aratmayacak bir tek galaxy nexus ve htc sensation var. daha küçük ekranlı, iphone 4s'i aratmayacak bir cihaz bulamazsın.
Jailbreak yaptığında gönderebiliyorsuniphone 4 de buletoot olmadığını biliyor musunuz

Modem olarak kullanmayı başka telefonlarda da yapabiliyordun sanırsam. Bilmiyorum arkadaşım Nexus Türkiye'ye geldi mi ? Geldiyse onada bakarım sağ ol önerin içinewet doğru ama ben iphone yerine nexussu tercih ederim süper tel modem olarak bile kullanabiliyorsun daha neler neler

Samsung'a pek sıcak bakamıyorum. Wawe 2 iyi hoşta uygulamaya filanda az. Üniversiteye gidiyorum birde yani şık dursa güzel olur. İphone bunun için birinci derecede birde almışken üniversite bitene kadar kulanmayı düşünüyorum. Htc ise hiç kullanmadım pek bilemiyorum ama gidip bir teknolojik mağazaya bakmayı düşünüyorum. Bilgilerin için çok teşekkür ederim.
ewet doğru ama ben iphone yerine nexussu tercih ederim süper tel modem olarak bile kullanabiliyorsun daha neler neler
Tam bilemiyorum ustad ya belki de yurtdışına giden arkadaşım var ona aldırtabilirim. Buradaki fiyatı çok fazla geliyor.telefonu modem olarak kullanmak ust segmente ait elit bir özellik değil zaten.bahsi gecen modellerın 4/1 ı fıyatındakı gıo da da var bu.
apple nın fıyat polıtıkası bıraz değişik.ama beklersen cok beklersin onun fıyatı duser aklını celen baska bır model cıkar bu sefer onun fıyatının dusnesını beklersın bu boyle gıder.acele etmemem gerek tabıkı fakat nekadar zaman gecerse okadar arada kalırsın modeller arasında.