Beyler İphone4s fiyatı Şubat'a kadar düşer mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler İphone4s fiyatı Şubat'a kadar düşer mi ?
Beyler İphone4s almayı düşünüyorumda ya da onun kadar kaliteli bir şey. Şubat ayı gibi amayı düşünüyorum sizce fiyatı ne kadar olur ? Engin bilgileriniz için şimdiden teşekkürler sağ olun.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Düşmez 5 çıkmasını beklersin. Bir çok arkadaşım 3s ve 4 almak için bugünleri bekledi.

pRime.

pRime.

Üye
düşmez, iphone 4 bile hala 1600-2000 tl arasında fiyatlara satılıyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
5 çıksa bile 4S'in piyasası pek değişmez bence. 4S çıktı fakat 4 için herhangi bir indirim göremedik. :hmmm Pazar stratejisimi desek acaba..

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Keşke düşse ya babam üniversiteyi kazandığın için İphone4s almayı düşünüyorda bana adama çok masraf olucak memur adam kıyamıyorum :D

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bana İphone4s'yi aratmıcak bir cihaz önerir misiniz ? Galaxy istemiyorum pek ya çok büyük geliyor.

pRime.

pRime.

Üye
Beyler bana İphone4s'yi aratmıcak bir cihaz önerir misiniz ? Galaxy istemiyorum pek ya çok büyük geliyor.

4s' aratmayacak bir tek galaxy nexus ve htc sensation var. daha küçük ekranlı, iphone 4s'i aratmayacak bir cihaz bulamazsın.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi

4s' aratmayacak bir tek galaxy nexus ve htc sensation var. daha küçük ekranlı, iphone 4s'i aratmayacak bir cihaz bulamazsın.
Samsung'a pek sıcak bakamıyorum. Wawe 2 iyi hoşta uygulamaya filanda az. Üniversiteye gidiyorum birde yani şık dursa güzel olur. İphone bunun için birinci derecede birde almışken üniversite bitene kadar kulanmayı düşünüyorum. Htc ise hiç kullanmadım pek bilemiyorum ama gidip bir teknolojik mağazaya bakmayı düşünüyorum. Bilgilerin için çok teşekkür ederim.

yasin-48

Üye
iphone 4 de buletoot olmadığını biliyor musunuz

yasin-48

Üye
ewet doğru ama ben iphone yerine nexussu tercih ederim süper tel modem olarak bile kullanabiliyorsun daha neler neler

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
ewet doğru ama ben iphone yerine nexussu tercih ederim süper tel modem olarak bile kullanabiliyorsun daha neler neler
Modem olarak kullanmayı başka telefonlarda da yapabiliyordun sanırsam. Bilmiyorum arkadaşım Nexus Türkiye'ye geldi mi ? Geldiyse onada bakarım sağ ol önerin için :)

pRime.

pRime.

Üye
Samsung'a pek sıcak bakamıyorum. Wawe 2 iyi hoşta uygulamaya filanda az. Üniversiteye gidiyorum birde yani şık dursa güzel olur. İphone bunun için birinci derecede birde almışken üniversite bitene kadar kulanmayı düşünüyorum. Htc ise hiç kullanmadım pek bilemiyorum ama gidip bir teknolojik mağazaya bakmayı düşünüyorum. Bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Dediğim gibi, iphone 4s seviyesinde telefon yok şu an. Htc sensation buna alternatif olabilir. Htc'nin tadına varırsanız beğeneceğinize eminim gerisi zaten bilindik android.

61semih

61semih

Üye
telefonu modem olarak kullanmak ust segmente ait elit bir özellik değil zaten.bahsi gecen modellerın 4/1 ı fıyatındakı gıo da da var bu.
apple nın fıyat polıtıkası bıraz değişik.ama beklersen cok beklersin onun fıyatı duser aklını celen baska bır model cıkar bu sefer onun fıyatının dusnesını beklersın bu boyle gıder.acele etmemem gerek tabıkı fakat nekadar zaman gecerse okadar arada kalırsın modeller arasında.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
telefonu modem olarak kullanmak ust segmente ait elit bir özellik değil zaten.bahsi gecen modellerın 4/1 ı fıyatındakı gıo da da var bu.
apple nın fıyat polıtıkası bıraz değişik.ama beklersen cok beklersin onun fıyatı duser aklını celen baska bır model cıkar bu sefer onun fıyatının dusnesını beklersın bu boyle gıder.acele etmemem gerek tabıkı fakat nekadar zaman gecerse okadar arada kalırsın modeller arasında.
Tam bilemiyorum ustad ya belki de yurtdışına giden arkadaşım var ona aldırtabilirim. Buradaki fiyatı çok fazla geliyor.

maxirabit

maxirabit

Üye
Fiyatının düşmesi için güncellemeler,yönünden apple destek vermemesi lazım anca ozamana düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt