Beyler Ekran kartı yok :8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Ekran kartı yok :8
Hayırlı Akşamlar.
Ben bilgisayarcıya format attırdım. Bende değiştirilebilir garafik var. Yani biri ati biri intel 2 kart var. Normalde 2 Gb ekran artım var. Ati Hd 5650. Bilgisayar geldi formattan. Oyun yükledim MW3. Oyun açıldı oynayamadım herşey en düşükte fps 20 küsür(Tahminimce). Ekran kartını güncelleyim dedim. Baktım Ati yok Sadece İntel gözüküo. O da 1.4 Gb. Güncelleyemiyorum da gitti ati :S Ne yapıcam. Neden böle. Ayrıca İntel'i güncelleyim diyorum üretici Ati diyor. ÇILDIRICAM ...

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bilgisayarcıya götür, tekrar baksın. Yazılımda bir problem çıkmış olabilir veya bilgisayarcı bir hata yapmış olabilir. İyi bir teknik servise gitmeni tavsiye ederim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İki elran kartı aynı anda verim alamzsın biri amd biri intel bit bellek çalışma mghz farklı çift ekran kartı kullananlar aynı sisteme sahip kartları kullanıyorlar bu olası bir durum değil.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu durumda 2 ekran kartını birbirinden ayırmak için bir tus veya ek bir program gerekiyor
onlar varmı ?

istersensor

istersensor

Üye
Extra bir tuş olması lazım bazı laptoplardada bu var oyun modu normal mod felan ..
Driverde sorun olmadığına dikkat et çalışmıyor veya hizmet devre dışı olabilir ..
Bi virüs programı ile iyice tarat daha sonra driveri yüklemeye çalış repair (yeniden yükleme- onarma) yap ..

Geçmezse yaz buraya

coolasker54

coolasker54

Üye
Arkadaşım bide söyle bişi söyliyeyim benim btün driverler tamam herşey yerinde pc yeni ve sağlam mw3 hala kasıyor :D

O oyunun dosyalarından kaynaklanabiliyormuş.

----------Eklendi @ 21:12:23 ---------- Yazıldı @ 21:11:15 ----------

ama diğer oyunlarda sıkıntı yok en yüksek grafiklerde tık yok :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cr@ck degıstır mw3 un oyle dene bırde

typerr1982

typerr1982

Üye
notebook ta :/ böyle bir tuşun olması gerekir bu tuşa bastığında diğer ekran kartını kullanıma geçirmesi gerekir birde bunu dene oda olmazsa aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır ve tekrar sürücü kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt