Beyler çorbacıya gidiyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Beyler çorbacıya gidiyoruz!
Evet gençler alalım sizi bu gece çorbacıdayız yaviz inanç ben gelen var mı başka?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:sirit:

maxirabit

maxirabit

Üye
Konuya tereyağı döküp,ekmek doğrayasım var:D
Evlat acısı gibi:d:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
paça :dondum:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
acıktım :zzz:

otostopçu

otostopçu

Üye
ankaraya gel daktır aoç nde kokoreç yiyelim

maxirabit

maxirabit

Üye
Kelle,paça mı yoksa sadece paça mı?
Ne toynak mı yiyoruz yani:D

maxirabit

maxirabit

Üye

izmiri kazanırsam yavizle çorbacıya gidecez, ankarayı kazanırsam senle o dediğin yerde kokoreç yeriz :sirit:

- - - Eklendi - - -

o değilde orhan sakarya caddesinde çok güzel mekanlar varmış ablam öyle diyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

sadece paça abi :sirit:
Afiyet olsun:D
Ahh ah,yengeniz yarı vejeteryan ve sakatat'tan nefret ediyor kokusuna bile dayanamıyor.
Neyse ki hamburger,köfte,döner vs onu yiyor ama kokoreçmiş,şırdanmış kokusundan bile tiksiniyor.
Mağlum öyle oluncada artık bana hayal ürünü oluyor,bende isterim kokoreç'in dumanıyla yıkanmak,bol sarımsaklı işkembe çorbasını hüpürdepi hoh hoh diyip,noel baba gibi gezinmek ama artık ayda yılda bir olucak gibi:D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Afiyet olsun:D
Ahh ah,yengeniz yarı vejeteryan ve sakatat'tan nefret ediyor kokusuna bile dayanamıyor.
Neyse ki hamburger,köfte,döner vs onu yiyor ama kokoreçmiş,şırdanmış kokusundan bile tiksiniyor.
Mağlum öyle oluncada artık bana hayal ürünü oluyor,bende isterim kokoreç'in dumanıyla yıkanmak,bol sarımsaklı işkembe çorbasını hüpürdepi hoh hoh diyip,noel baba gibi gezinmek ama artık ayda yılda bir olucak gibi:D
abi topla sizin tayfayı bi' gece git mürettebatla ne yani :D

otostopçu

otostopçu

Üye
en güzel kokoreç atatürk orman çiftliğinde satılır :hmmm aplana bidaa sor bence :sirit:

maxirabit

maxirabit

Üye

abi topla sizin tayfayı bi' gece git mürettebatla ne yani :D
Kardeşim yan etkisi oluyor,valla düzenin de zamanla birbirinize benziyor:D
Hatta daha ilerisi,yüz hattımız benzedi.Geçen resim çekmiştik beraber dedik sen mi,ben mi:D
O deliliği yaparsam götürürümde,tırnaklar beni yahu:d:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim yan etkisi oluyor,valla düzenin de zamanla birbirinize benziyor:D
Hatta daha ilerisi,yüz hattımız benzedi.Geçen resim çekmiştik beraber dedik sen mi,ben mi:D
O deliliği yaparsam götürürümde,tırnaklar beni yahu:d:
:allalla: :spr abi hiç böyle iş arkadaşları falan yok mu böyle yardırıp bi' gece eğlenebileceğin :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye

:allalla: :spr abi hiç böyle iş arkadaşları falan yok mu böyle yardırıp bi' gece eğlenebileceğin :hmmm

Valla onsuz gezmenin tadı bile çıkmıyor:)
Dışarda gez-dolaş nerye kadar ama kollarının arasında oldumu bir yerde oturupta bir şey içmek bile aklına gelmiyor insanın. Ne zaman eve geldim anca o zaman dedim ben yemek yapabiliyordum o zaman al eline kaşığı tencereyi ve başla ömer:D
Mantı yapmış adamım zaten:D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Valla onsuz gezmenin tadı bile çıkmıyor:)
Dışarda gez-dolaş nerye kadar ama kollarının arasında oldumu bir yerde oturupta bir şey içmek bile aklına gelmiyor insanın. Ne zaman eve geldim anca o zaman dedim ben yemek yapabiliyordum o zaman al eline kaşığı tencereyi ve başla ömer:D
Mantı yapmış adamım zaten:D
baya seviyorsun yengemiz şanslıymış be abi :) mantı mı :oha: hamuru nası açtın ya :hmmm valla helal olsun :alkis

maxirabit

maxirabit

Üye

baya seviyorsun yengemiz şanslıymış be abi :) mantı mı :oha: hamuru nası açtın ya :hmmm valla helal olsun :alkis

Aşçı birisi benden tırmıştı diyordu sen nerden biliyorsun bunları:D
Kendi yaptığın tamam güzel olur ama uyuşuyor insan yapana kadar:D mantıdan sıkılıp bir ara ravyoliye geçmiştim:D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Aşçı birisi benden tırmıştı diyordu sen nerden biliyorsun bunları:D
Kendi yaptığın tamam güzel olur ama uyuşuyor insan yapana kadar:D mantıdan sıkılıp bir ara ravyoliye geçmiştim:D
vaay beee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt