izmiri kazanırsam yavizle çorbacıya gidecez, ankarayı kazanırsam senle o dediğin yerde kokoreç yerizankaraya gel daktır aoç nde kokoreç yiyelim

sadece paça abiKelle,paça mı yoksa sadece paça mı?
Ne toynak mı yiyoruz yani![]()

Afiyet olsun
izmiri kazanırsam yavizle çorbacıya gidecez, ankarayı kazanırsam senle o dediğin yerde kokoreç yeriz
- - - Eklendi - - -
o değilde orhan sakarya caddesinde çok güzel mekanlar varmış ablam öyle diyor
- - - Eklendi - - -
sadece paça abi![]()

abi topla sizin tayfayı bi' gece git mürettebatla ne yani
Afiyet olsun
Ahh ah,yengeniz yarı vejeteryan ve sakatat'tan nefret ediyor kokusuna bile dayanamıyor.
Neyse ki hamburger,köfte,döner vs onu yiyor ama kokoreçmiş,şırdanmış kokusundan bile tiksiniyor.
Mağlum öyle oluncada artık bana hayal ürünü oluyor,bende isterim kokoreç'in dumanıyla yıkanmak,bol sarımsaklı işkembe çorbasını hüpürdepi hoh hoh diyip,noel baba gibi gezinmek ama artık ayda yılda bir olucak gibi![]()

o daha orda yeni zatenen güzel kokoreç atatürk orman çiftliğinde satılıraplana bidaa sor bence
![]()

Kardeşim yan etkisi oluyor,valla düzenin de zamanla birbirinize benziyor
abi topla sizin tayfayı bi' gece git mürettebatla ne yani![]()

Kardeşim yan etkisi oluyor,valla düzenin de zamanla birbirinize benziyor
Hatta daha ilerisi,yüz hattımız benzedi.Geçen resim çekmiştik beraber dedik sen mi,ben mi
O deliliği yaparsam götürürümde,tırnaklar beni yahu![]()
abi hiç böyle iş arkadaşları falan yok mu böyle yardırıp bi' gece eğlenebileceğin 
![]()
abi hiç böyle iş arkadaşları falan yok mu böyle yardırıp bi' gece eğlenebileceğin
![]()

baya seviyorsun yengemiz şanslıymış be abi
Valla onsuz gezmenin tadı bile çıkmıyor![]()
Dışarda gez-dolaş nerye kadar ama kollarının arasında oldumu bir yerde oturupta bir şey içmek bile aklına gelmiyor insanın. Ne zaman eve geldim anca o zaman dedim ben yemek yapabiliyordum o zaman al eline kaşığı tencereyi ve başla ömer
Mantı yapmış adamım zaten![]()
mantı mı
hamuru nası açtın ya
valla helal olsun 
baya seviyorsun yengemiz şanslıymış be abimantı mı
hamuru nası açtın ya
valla helal olsun
![]()

mantıdan sıkılıp bir ara ravyoliye geçmiştim
vaay beee
Aşçı birisi benden tırmıştı diyordu sen nerden biliyorsun bunları
Kendi yaptığın tamam güzel olur ama uyuşuyor insan yapana kadarmantıdan sıkılıp bir ara ravyoliye geçmiştim
![]()