Beyler cok acill yardım edin çok onemli !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
Beyler cok acill yardım edin çok onemli !!!!
ben 3 gün evvel iphone 3gs aldım sıfır. ertesi gün jb yaptım herşey iyiydi fakat dün safari acılmamaya ve cydia ve installous programları acılmıyo acılırı acılmaz ana menü ekranı geliyor tekrar ve şarj tüpünün olduğu yerde kilit üzerinde yuvarlak oklu bişi cıktı nasıl düzelte bilirim restore yaptım ama bek bi işe yaramadı herşey yerli yerinde duruyo hic bişi silinmemiş bi yardım edin lütfeeen !!!

azrock

azrock

Üye
Restore yaptığına emin misin? Restore etsen ve yedeği yüklesen bile Cydia, Installous falan geri gelmez, gelemez. Muhtemelen yüklediğin bir tweak bozdu bunları.

O işaret içinse; o işaret hareket sensörünü kapattığını ikaz eder. Home tuşuna iki kez bas altta açılan kısmı, sola kaydır ve soldaki butona tıkla.

kemal21

kemal21

Üye
Telefonu kapatıp açmayı dene
Jailbreak hatalı olunca böyle oluyor kapatıp açınca düzelmesi gerekir

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
ben bu restore olayını anlayamadım ama itunesten geri yükle dedim fabrika ayarlarnına dösün mü diyor tamam dedim 25 dk bekliyeceğim bakalm sonuç ne olacak...

Symbianize

Symbianize

Üye
İnternetten ios 5.1.1 ipsw indir sonra itunesteyken sgift tusuna basili tutup geriyukleye tikla dosya secme bolumunden ipsw dosyasini sec restore et fabrika ayarlari calismaz jbde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt