Beyler bir haberim birde sorum olacak ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bir haberim birde sorum olacak ..
Anna çalışmalarında son aşamadalarmış az kalmış bunu söyliyim dedim . Sorum ise SBP 3D güncelleştirmelerini kendimi yüklüyor yoksa biz mi eğer bizsek nerden ? Şimdden saolun.

pasha14

pasha14

Üye
Son asamada olduklarını sen nereden biliyorsun ?

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
baya ağır bir mail attım daha demın aradılar ses kaydı yapıp onu paylaşcaktım ama geç kaldım biraz

aydnzara

Üye
Nokia zaten 3 aydır hep son aşamada :kop2:

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hadi bakalım "9 Eylül" gerçekten büyük gün mü yoksa:)

serkanet

Üye
güzel bi doğum günü hediyesi olur bana :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Şu kesin;net bir tarih yok.Verilen tarihler hep hayal ürünü veya tahmin sadece.Açıkçası bu ay çıkacağını sanmıyorum.Inşallah yanılıyorumdur.

uribaju

uribaju

Üye
bi zahmet çıkarsınlar artık

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Nokia nın servisinden verilen hiçbir harfe hiçbir kelimeye inanmayın bu kadar ;) güya ağustos ortasında sonra güya ağustos sonunda ve şimdide 9 eylülmü diyorlar ? PEHHH ! Yükleyin alman annasını tadını çıkartın. ;)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Nokia nın servisinden verilen hiçbir harfe hiçbir kelimeye inanmayın bu kadar ;) güya ağustos ortasında sonra güya ağustos sonunda ve şimdide 9 eylülmü diyorlar ? PEHHH ! Yükleyin alman annasını tadını çıkartın. ;)
oda sorunlu duzgun calismiyorki.ben belle yukledim super valla hic bir sorun yok.

matanist

matanist

Üye
Ayıptır sorması gelse ne olacak ki :D Bambaşka bir telefon mu göreceğiz karşımızda güncelleme bitince. Sadece biraz daha stabil, biraz daha iyi çalışan bir telefon olur o kadar. Daha fazlasını beklemiyorum inan. O yüzden pek heyecanlanmıyorum artık...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ibonun sarkisinda da dedigi gibi gelmezsen gelme !!!

asperea

Üye
ANNA YI GÖRDÜM
yönetmen:mahsun kırmızı gül
14 ocakta sinemalarda
:d:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
her önüne gelen tarih vermeye devam ediyo boşuna hikaye kesmeyin arkadaşım nokia tarih veremiyo siz nerden bilyosunuz son aşamadaymış her Allahm millet kullanıyo ne aşaması :s güncelleme bitti sabrımızı sınıyo ecnebiler ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Türkçe Anna, haftaya (ya da daha ileriki günlere) kaldı arkadaşlar.

Nokia Avrupa sitesinde, nokia çalışanının yazdığı cevap resmen "elimize yüzümüze bulaştırdık" der gibi.

Diyor ki; hala Anna'yı alamayan ülkelerin yerel ekipleri ve operatörleriyle güncellemeler üzerinde çalışıyoruz.
Hatta Anna'yı çıkarttığımız ülkelerde bile (özellikle operatör varyantlarında) bazı sorunlarımız var.

Bugün eklenen 8-9 ülke dışında, yarın herhangi bir yeni eklenen ülke olmayacakmış.
Zaten yeni eklenen olunca forumdan duyuracakmış herzaman olduğu gibi. (Ki genellikle haftada bir 8-9 tane ülkeyi ekleyip duyuru olarak veriyorlar.)

Sözün özü: Bu haftaki umutlar da çöpe... :dry:

n000k

n000k

Üye
soruna gelince SPB Shell 3D hakkında... kendi kendine bir güncelleme yapmıyor şuan ama yakında gelecek olan güncellemeye bunuda eklemişler.. valla dostum ben tellefonun yazılım güncelle bölümünü her gün bir kere kontrol ediyorum, orda her uygulamanın güncellemesi varsa görünmesi lazım..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
son 5 aydır son asamadalar,ilk asamayı ne zaman bitirdiler onu hçç anlamadmmm :kop:

mirzasinan

mirzasinan

Üye
biz direk belleye gecicez heralde :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
son 5 aydır son asamadalar,ilk asamayı ne zaman bitirdiler onu hçç anlamadmmm :kop:
ilk aşama tasarım onu hemn bitiriyolar 2. aşama test oda hemn bitiyo son aşama daqıtım once beta tester ülke buluyolar yayolar sonra bakıyolar sonuç fail beklet dier ülkeleri

gt22

gt22

Üye
her önüne gelen tarih vermeye devam ediyo boşuna hikaye kesmeyin arkadaşım nokia tarih veremiyo siz nerden bilyosunuz son aşamadaymış her Allahm millet kullanıyo ne aşaması :s güncelleme bitti sabrımızı sınıyo ecnebiler ;)

USTA aslında TÜRKLER böyle teknolojileri yapamayacak milletmi? ASELSAN bir zamanlar ne telefonlar yaptı zamanın teknolojisinde .

sonuç olarak yapsalardı arge bizde geri kalmasa idik TÜRK bir firma dokunmatik 1 ghz 16 gb hafızalı 1 telefon yapsa bunlar bizi rakip görüp anında çıkartırlardı

güncellemeyi uğraştırmazlardı bööle .Ama gel görki MİLLİ sermaye varken bende Nokia 'ya para vermezdim O başka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt