Beyler Bayanlar Bi Yardım Edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bayanlar Bi Yardım Edin :(
Arkadaşlar Şimdi Telefonda 16 GBLıK Hafıza Kartı Takılı Telefonu Kapattım 1,2 Saat Sonra Açayım Dedim Açtım Dosya Yöneticisine Girdim Kartı Görmüyor. Sonra Kartı Pcye Taktım Görüyor Ama İçinden Bi Şey Silinmiyor Korumalı Diyor Ne Yapmam Lazım Bi Yardım Edin :(

anılbaran

anılbaran

Üye
abı pc den kartta format atmayı dene telefon 16 gb lıgı desteklıyo dımı :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

rapcityyy

Üye
Bir Kere BenDede oLmuşTu XpLore ProqRamı Varsa Ondan qizLenmiş oLabLir Benm ki öLe oLmuşTu:)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bir Kere BenDede oLmuşTu XpLore ProqRamı Varsa Ondan qizLenmiş oLabLir Benm ki öLe oLmuşTu:)
Maalesef. Pcde De Biçimlendirmiyor Disk Korumalı Biçimlendirilemez Diyor Denemediğim Yol Kalmadı Bilen Yok Mu Bu Sorunu :(

anılbaran

anılbaran

Üye
korumlıı hımmm hafıza kartına daha önceden şifre koymus olabilirmisn

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Yok beş buçuk gibi teli kapattım yedi de bi açtım kartı görmüyor yarın başka telefonlarda deneyim veya int kafelerde biçimlendirmeyi deneyim

Symbianist

Symbianist

Üye
badcopy denen bir program var verileri kurtarırsın eğer önemliyse bir de komutla denesen olur belki (sanmam ama). komut şöyle "format sürücü:" tırnak işareti yok. hafıza kartına şifre de koyunca oluyor muydu acaba öyle birşey :s hatırlayamadım şimdi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
badcopy denen bir program var verileri kurtarırsın eğer önemliyse bir de komutla denesen olur belki (sanmam ama). komut şöyle "format sürücü:" tırnak işareti yok. hafıza kartına şifre de koyunca oluyor muydu acaba öyle birşey :s hatırlayamadım şimdi

Denedim Onu Olmuyor :(

Symbianist

Symbianist

Üye
o zaman hafıza kartının soketlerini bir temizleyip dene. silgi ile silebilirsin ya da kurşun kalemle çiz sarı kısımları sonra sil. yine olmuyorsa hafıza kartına elveda deme zamanıdır.

anılbaran

anılbaran

Üye
yeni aldıysan iadet et

asigsasi

asigsasi

Üye
disk korumalı diyorsa yüzde 90 hafıza kartın bozulmuştur teknik servis yapamazsa çöpe gider 5800 kullanıyorsan 8gb dan daha fazla kullanma 5800 ın ram düşük

Symbianist

Symbianist

Üye
hafıza kartını çok sök tak yapınca çabuk bozuluyor. en iyisi küçük işlerde bluetooth kullanmak.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
yeni aldıysan iadet et
Yok ya burdan alsam götürürdüm de Ankara'dan aldım uzun iş :(

----------Eklendi @ 22:38:14 ---------- Yazıldı @ 22:35:24 ----------

disk korumalı diyorsa yüzde 90 hafıza kartın bozulmuştur teknik servis yapamazsa çöpe gider 5800 kullanıyorsan 8gb dan daha fazla kullanma 5800 ın ram düşük
hadi yaa gitti o zaman benim 16Lık o kadar para saydıydım yarın bi telefoncuya pcciye bi götürüyüm bakalım yapabilirse yapsın yapamazsa adios :(

----------Eklendi @ 22:39:39 ---------- Yazıldı @ 22:38:14 ----------

hafıza kartını çok sök tak yapınca çabuk bozuluyor. en iyisi küçük işlerde bluetooth kullanmak.
Kartı çok çıkarmam depolama modunda atarım dosyaları durduk yere bozuldu

anılbaran

anılbaran

Üye
baska telefonda oldumu pekı abı

Krofessional

lock yerini ortaya getirip bilgisayara tak yada androidli cihaz varsa onlar güzel biçimlendiriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt