beyler bayanlar adım muhammed adıma özel türkçe temalar arıyorum yardımmmmmmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
beyler bayanlar adım muhammed adıma özel türkçe temalar arıyorum yardımmmmmmmmmm
adım muhammed n73 aldım bugün adıma özel temalar arıyorum yardımmmmmmmmmmmmm

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
eyivallah

belltolls

belltolls

Üye
zauhzuahuzhzuazhua böle komik bişi yok ya :D:D:D zhazuhauzhaz

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ney konik miş sölede bizde gülelim:@:@:@

belltolls

belltolls

Üye
beyler bayanlar adım muhammed adıma özel türkçe temalar arıyorum yardımmmmmmmmmm :D:D:D:D:D:D ya hocam alınma ya komik geldi sadece kusura bakma :D

xkadir61

xkadir61

Üye
beyler bayanlar adım muhammed adıma özel türkçe temalar arıyorum yardımmmmmmmmmm :D:D:D:D:D:D ya hocam alınma ya komik geldi sadece kusura bakma :D

herşeyin sana komik gelmesi, avatarındanda belli oluyor zaten. bence asıl komik olan şey. senin yardım istenilen bir konuya alaycı mesajlar yazman.
>>>> 'zauhzuahuzhzuazhua böle komik bişi yok ya :D:D:D zhazuhauzhaz' <<<< böylebir gülme şekli ülkemizde hatta dünya genelinde yok. bak kızmicam sen nerden geldin:ehe

belltolls

belltolls

Üye
herşeyin sana komik gelmesi, avatarındanda belli oluyor zaten. bence asıl komik olan şey. senin yardım istenilen bir konuya alaycı mesajlar yazman.
>>>> 'zauhzuahuzhzuazhua böle komik bişi yok ya :D:D:D zhazuhauzhaz' <<<< böylebir gülme şekli ülkemizde hatta dünya genelinde yok. bak kızmicam sen nerden geldin:ehe

Zaten yardım isteme şekline gülüorum... ya lütfen kızsana bana hadi :agla:agla:agla:agla:agla:agla:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
mmm. avatarının altında yazıyormuş zaten plüton dan geldiğini görmemişim. neyse biz dünyalılar böyleyiz işte. plütonda havalar nasıl

belltolls

belltolls

Üye
ya hee hee... ayak takımına iki gülelim dedim içine ettin be hocam :D

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
beltosss sen kimsinde bana ayak takımı diyosun kendini yükseklerde görme sen çokmu şey biliyosun bozuşmayalım bundan sonra umarım açtığım konulara cvp yazmassın

Noctivagant

Üye
banada ilginç ve tuhaf bir istek olarak geldi ama arkadaşın abarttığı gibi gülüncek bir olay değil. Biraz abartılı şekilde gülmüş.

Bu arada bir insanı tanımadan ve hakkında bilgi sahibi olmadan ayak takımı gibi kelimeler kullanmak son derece yanlış.Gerçi hiç bir insan bu tür kelimeleri halk etmez ama çok çok kötü olupta halk edenler olmuyor değil ama kalkıpda tanımadığın birine ayak takımı demek çok ağır bir hakaret.

Bu sebeple insanlara hitap ederken yada bir laf ederken ağzından çıkanlara dikkat etmeni tavsiye ederim beltosss.

Arkadaşın başlığı hatalı olabilir.Açtığı konu belki gereksizde olabilir ama bu ne sana nede bir başkasına o konuyu açan insana hakaret etme hakkı vermez.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım konumun neresi komik nerde dolaşdısam ismim yazan kaliteli bir tema bulamadım ne adamlar var şu dünyadaaaaaaaaaa:nono::nono:

Noctivagant

Üye
Arkadaşım sen benim yazımın neresinde komik yazdığımı yada güldüğümü gördün.

Ben yazımda ilginç ve tuhaf geldi dedim.Öle dememin sebebi ilk defa böle bir istek duyduğum için yani alışıldık olmayan bir olay olması nedeni ile ama ekledim diğer arkadaşın apattığı gibi gülüncek bir tarafı olmadığını yani komik yada gülüncek bir mesaj olmadığını o arkadaşa izah eden yazı yazdım

Sana edilmiş olan ayak takımı lafınında çok yanlış bir laf olduğunu bu lafı sana şölemeye hakkı olmadığını şölüyorum

belltolls

belltolls

Üye
kusura bakma hocam ya alkol fazla kaçınca şaşırmışız biraz :(

mhmmd44

Üye
muhammed kardeş bnm adımda muhammed bende 2 hafta önce aldım:D

hakan-66-

hakan-66-

Üye
beyler muhammed ismi kimse için bir sey ifade etmiyo mu artık... kardeş akılları her turlu gereksiz konuya calısan bu arkdaslardan bu konuda bir sey beklme...

Noctivagant

Üye
hakan -66- arkadaşım neden genelleme yaptığı merak ettim. Arkadaş türkce yazılı tema istemiş. Dil fark etmez deseydi ben şahsen bir site önercektim.

Muhammed ismi önemli bir isim. Eminim çoğumuz için bir şeyler ifade etmekte.

bu sitede Muhammed yazıp aratırsa tema çıkacakdır.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol kardeş ellerine saglık teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt