beyler artık bnde s^3 lüyüm artık bu bolumde takılacam :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya silent beni şaşırttın şu mesajlarınla ya beni azdırdın ya :) :)520 tl param var samsung gio almaya gidecektim ama bu mesajları görünce fikrım değişti neyse bayramı bekleyelim

u_cosar

u_cosar

Üye
Hoş geldin hayırlı olsun

bugli

Üye
Su an elimdeki C6-01 e 799 lira odemis biri olarak sana acaip gicik oldum arkadasim :D 7 ay bekleseydim keske :D

-omer-

-omer-

Üye
Su an elimdeki C6-01 e 799 lira odemis biri olarak sana acaip gicik oldum arkadasim :D 7 ay bekleseydim keske :D

mesajını okuyunca istemeden ohaaa diye bagrdm :D 200 tl daha verip n8 falan alamadn mı hocam :D :ehe:ehe bu arada annemn c6-01i icin fruit ninja oyunu yok mu? kendi n8ime kurdgmu atıyorum calıstrmıyo :nono::nono:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
aramıza hoş geldin s^3 cü :yuru

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hayırlı olsun kardeşim :ehe Nice anna beklemelere.... :P

bugli

Üye

mesajını okuyunca istemeden ohaaa diye bagrdm :D 200 tl daha verip n8 falan alamadn mı hocam :D :ehe:ehe bu arada annemn c6-01i icin fruit ninja oyunu yok mu? kendi n8ime kurdgmu atıyorum calıstrmıyo :nono::nono:

Hocam zaten x6 alıcaktım, 200 lira daha verip c6-01 alayım dedim. 200, 200 derken iphone 4 e kadar yolu var bunun :ehe

s^3 cihazlarda, cihaza göre değişen uygulama yok. n8 deki fruit ninjayla farkı olmaması lazım,
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/halfbrick-fruit-ninja-v1-06-0-symbian-3-signed-466622.html bu versiyonu sorunsuz çalışıyordu

Utku

Utku

Üye
ben c6-01 i 770 e almıştım:ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
hoşgeldin hayırlısı olsun

cardanadam

cardanadam

Üye

sen birde benim n8 700 tl ye aldığımı duysan heralde beni döversin:D allahtan evimi bilmiyorsun:D

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
Ricochet

Ricochet

Üye
c6-01 i 740 a almıştım benden beterleride varmış :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
ama 2. El aldım ondan okadar ucuz sıfır telefon almam artık n9 2. El varmı:d:

Utku

Utku

Üye
5800 549 tl iken c6-01 bence tekrar fiyatı artar

• Beğen

zorbaa

Üye
[/COLOR]

merak etme çok araştırdım s^3 özellikle şimdi qt ile birleşeceqinden olayı 2016 a kadr dewam ozamana idare edicez tabikide

----------Eklendi @ 05:35:02 ---------- Yazıldı @ 05:34:37 ----------

orası olede nokia vaz geçemiyon

----------Eklendi @ 05:36:26 ---------- Yazıldı @ 05:35:49 ----------

su bella gelsin ellop u kovdular mı nokiamı kimse tutamaz artık :)[/QUOTE]

walla kardesim bende bekliyorum anna bella baba diye ama ne olacak bilmiyorum daha oncede soyledigim gibi kamera ve fm verici disinda nokia yi tercih etmezdim uygulamar olsun ozellikler olsun mac ve android aldi basini gidiyor nakia boyle devam ederse daha cok musteri kaybeder gibime geliyor bende kendimi bildim bileli nokia kullaniyorum ama devri kapaniyor gibi gercekleri birazda itiref etmek lazim ya

• Beğen
Tepkiler: SilentOne ve nonamex
Ricochet

Ricochet

Üye
bende anlamıyorum 5800 halen 500 tl nin üstünde..Bu nasıl iştir yahu kim alır 5800 ı bu durumda ??

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
  • Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
ya silent beni şaşırttın şu mesajlarınla ya beni azdırdın ya :) :)520 tl param var samsung gio almaya gidecektim ama bu mesajları görünce fikrım değişti neyse bayramı bekleyelim

aga napem telefon süper gioda adam akıllı hd oyun oynayamıyosun bnde oda var ve minicik :)

----------Eklendi @ 00:30:06 ---------- Yazıldı @ 00:29:42 ----------

Var demekki , alan olmasa çoktan 300'lere düşerdi bence :hmmm
aynen katılıyom

----------Eklendi @ 00:31:34 ---------- Yazıldı @ 00:30:06 ----------

merak etme çok araştırdım s^3 özellikle şimdi qt ile birleşeceqinden olayı 2016 a kadr dewam ozamana idare edicez tabikide

----------Eklendi @ 05:35:02 ---------- Yazıldı @ 05:34:37 ----------

orası olede nokia vaz geçemiyon

----------Eklendi @ 05:36:26 ---------- Yazıldı @ 05:35:49 ----------

su bella gelsin ellop u kovdular mı nokiamı kimse tutamaz artık :)

walla kardesim bende bekliyorum anna bella baba diye ama ne olacak bilmiyorum daha oncede soyledigim gibi kamera ve fm verici disinda nokia yi tercih etmezdim uygulamar olsun ozellikler olsun mac ve android aldi basini gidiyor nakia boyle devam ederse daha cok musteri kaybeder gibime geliyor bende kendimi bildim bileli nokia kullaniyorum ama devri kapaniyor gibi gercekleri birazda itiref etmek lazim ya[/QUOTE]

yha android tamam da oyun uygulama tamamda telefon saqlam ve ole telefonda ne kadr oyun oynuyacan ki :D
[/COLOR]

----------Eklendi @ 00:31:51 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

Utku™;3718564' Alıntı:
5800 549 tl iken c6-01 bence tekrar fiyatı artar

yok artmaz yha

----------Eklendi @ 00:32:10 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ----------

c6-01 i 740 a almıştım benden beterleride varmış :ehe

geçmiş olsun o paraya c7 satılıyor :D

----------Eklendi @ 00:32:47 ---------- Yazıldı @ 00:32:10 ----------

sen birde benim n8 700 tl ye aldığımı duysan heralde beni döversin:D allahtan evimi bilmiyorsun:D
700 mü onun yerine bn döverim be :D

zorbaa

Üye
[/COLOR]

walla kardesim bende bekliyorum anna bella baba diye ama ne olacak bilmiyorum daha oncede soyledigim gibi kamera ve fm verici disinda nokia yi tercih etmezdim uygulamar olsun ozellikler olsun mac ve android aldi basini gidiyor nakia boyle devam ederse daha cok musteri kaybeder gibime geliyor bende kendimi bildim bileli nokia kullaniyorum ama devri kapaniyor gibi gercekleri birazda itiref etmek lazim ya[/QUOTE]

yha android tamam da oyun uygulama tamamda telefon saqlam ve ole telefonda ne kadr oyun oynuyacan ki :D

----------Eklendi @ 00:31:51 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

guzel kardesim suan androidde olan oyunlari gormen lazim hele birde bi navigasyonlari var sadece onun icin bile alabilirdin zaten uygulamalari soylemiyorum bile zaten mac iphone onu anlatmiyorum bile ama genede gule gule kullan kendim bir nokiali olarak nokiayi tavsiye edemiyorum insallah bu durum duzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt