beyler artık bnde s^3 lüyüm artık bu bolumde takılacam :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

pRime.

Üye
Benim de acayip hoşuma gidiyor ya c6-01 küçük ve kullanışlı. :D Şu telefon varken 600tl'ye hiçbir robota bakmam.

PriZm

PriZm

Üye
Benim de acayip hoşuma gidiyor ya c6-01 küçük ve kullanışlı. :D Şu telefon varken 600tl'ye hiçbir robota bakmam.
600 tl ye hiçbir android' e bakmam diyecektin galiba:ehe

----------Eklendi @ 23:43:55 ---------- Yazıldı @ 23:43:17 ----------

Bu arada sormayı unuttum kaça ve nerden aldın telefonu?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hayırlı Olsun Hacı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
tebrikleriniz için saolun 5800 dan sonra uzay çaqına geçmiş gibi oldum telefonu tanıdık telefoncudan aldım 520 liraya telefonu aldıqımda bataryasında 3 diş vardı daha yeni 1 dişe düştü şarj konusunda iyi ve okdar hd oyun oynadım direk 720p kliplerimi attım internetten video izledim face book hariç hoparlor ses çıkısı 5800 kadr olmasada iyi bide çevremdeki kızların hoşuna gitti direk denilen laf su çook şirin telefon yaaa hatta foto çektim kızın kızdada 5800 var kız telefonundan soqdu yha :D

----------Eklendi @ 01:06:10 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ----------

hani bu telefona anna gelmesede olur bnim için yha telefon seri aga yha sanki şahinden inip ferrariye binmek gibi bişi yha bu ama hala alışamadım ama smste q klavde zorluk çekmedim 5800 da S^3 klavyesş kullanıyodum rehber numara çevirmede sıkıntı yok çok yabancılık çektiqim müzik çalar oldu ou diyem

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tebrikleriniz için saolun 5800 dan sonra uzay çaqına geçmiş gibi oldum telefonu tanıdık telefoncudan aldım 520 liraya telefonu aldıqımda bataryasında 3 diş vardı daha yeni 1 dişe düştü şarj konusunda iyi ve okdar hd oyun oynadım direk 720p kliplerimi attım internetten video izledim face book hariç hoparlor ses çıkısı 5800 kadr olmasada iyi bide çevremdeki kızların hoşuna gitti direk denilen laf su çook şirin telefon yaaa hatta foto çektim kızın kızdada 5800 var kız telefonundan soqdu yha :D

----------Eklendi @ 01:06:10 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ----------

hani bu telefona anna gelmesede olur bnim için yha telefon seri aga yha sanki şahinden inip ferrariye binmek gibi bişi yha bu ama hala alışamadım ama smste q klavde zorluk çekmedim 5800 da S^3 klavyesş kullanıyodum rehber numara çevirmede sıkıntı yok çok yabancılık çektiqim müzik çalar oldu ou diyem

vay anasını iyi almışsın :D o fiyata hala 5800 satan yerler biliyorum :d::ehe helal olsun :D

karasahinemre

Üye
şarja güvenme benimde öyleydi şimdi 1 günü zor çıkarıyorum gerçi okul dönemi 3 gün gidiyodu da bu ara elimden düşmez oldu :D

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yha bn tüm telefonlarımı ondan aldıqım için hersenede telefon alırm adamın yanına gitim c6-01 alıcam abi dedim noldu 5800 ına sorma dedim sordum dedim üzreinden kamyon geçti dedim dalgama geçiyon dedi abi cidden üzerinde kamyon deqilde araba geçti dedim hadi yha üzldüm dedi dedim işte c6-01 ne kadr dedim 600 tl dedi tamm dedim keş mi kredi kartımı dedim keş hadi sana güzelbir indirim yapem dedi senden kar etmiyecem dedi 520 tl olsun dedi dedim ciddimisn evet dedi tamam dedim ama bn kulaklıqını ve usb kablosunu sana verem dedim üzerine 20 tl de verem otg kablosu verdim gerek yok otg bnden olsun dedi yok dedim en azından bir yerden kar yap dedim tmm dedi yani totelde 540 da zaten kulaklıqı kötü bndede beat audio monster var 5tane usb kablosu var bnde aslında şarj aletine vercektim vaz geçtim küçük şarj aleti tatile flen gidince sıkıntı yaratmz dedim ama ucuza geldi yha işte :D

PriZm

PriZm

Üye
540 tl iyi patlatmışsın:D
Bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum 599 tl ama belki düşer fiyatı:)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
telfoncu acıdı halime yha ole bole deqil :D

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Hayırlı olsn kardeş güle güle kullan

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

zorbaa

Üye
hoşgeldin ama ben de s 3 lu olarak sana Keşke daha çok araştırıp öyle tlf alsaydın diyorum nokia artık eski geride kaldı yönetim yaşlanmış olmalı ki dün çıkan yazılımlar bugün nokiayi geride bıraktı hakkımızda Hayırlısı artık

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hoşgeldin ama ben de s 3 lu olarak sana Keşke daha çok araştırıp öyle tlf alsaydın diyorum nokia artık eski geride kaldı yönetim yaşlanmış olmalı ki dün çıkan yazılımlar bugün nokiayi geride bıraktı hakkımızda Hayırlısı artık

aynen arkadaşım bende c7 aldım fazla bi araştırıp şoruşturmadan
şimdi bakıyorumda c7ye verdiğim paraya çok güzel androidli cihazlar var keşke keşke biraz daha araştırsaydım dedim kendi kendime neyse olan oldu artık

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun arkadaşım isteğin olmuş
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...ayhem-hd-v1-00-1-symbian-3-signed-512844.html

----------Eklendi @ 04:31:21 ---------- Yazıldı @ 04:30:38 ----------

5. Yorum

hemen indirdim kurdum :tşk:

----------Eklendi @ 05:34:37 ---------- Yazıldı @ 05:32:56 ----------

merak etme çok araştırdım s^3 özellikle şimdi qt ile birleşeceqinden olayı 2016 a kadr dewam ozamana idare edicez tabikide

----------Eklendi @ 05:35:02 ---------- Yazıldı @ 05:34:37 ----------

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

:tşk: saolasın :D

----------Eklendi @ 05:35:49 ---------- Yazıldı @ 05:35:02 ----------

orası olede nokia vaz geçemiyon

----------Eklendi @ 05:36:26 ---------- Yazıldı @ 05:35:49 ----------

su bella gelsin ellop u kovdular mı nokiamı kimse tutamaz artık :)

electroizm

Üye
anna'yi bekleyecek bi arkadaş daha aramıza katıldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt