beyler acil yardım belle yüklicem diye tel öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lucky122

Üye
    Konu Sahibi
beyler acil yardım belle yüklicem diye tel öldü
beyler belle yükledim herseyı harfi harfine yaptım yanlız yukledıkten sonra tel açılmamaya başladı sadece titriyo ekran gelmiyo ne yapmalıyım yardımcı olun şididen tesekkurler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hangisini yukledin ivo777 veya delight mi rofs2 birsey attinmi?

lucky122

Üye
    Konu Sahibi
ivo777

hizan

hizan

Üye
s.a lucky122 arkadaşım özeline bak.

lucky122

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim özele baktım bişey göremedim :S

hizan

hizan

Üye
şimdi birdaha bak.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
belleye hayran kaldım fakat tam olarak beceremediğimden dolayı bu işi yapmaktan korktum.. bundan korkuyorum bende.. o yüzden en iyisi orjinalini beklemek.. artık nokia nın insafına kaldık :D

dücane

dücane

Üye
aynisi bende de oldu, yükledikten sonra bir daha acilmadi, servise gittim, onlara belle yükledigimi söylemedim, onlar hatayi arayip durdular, onlarda telefonumu acamayinca, bana yeni n8 verdiler, cok sevindim, öncesi baya cizilmisti :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bu tür telefon ölmeleri artık servise verilmeden telefonu geri getirebiliniyor.

örneğin ben ve site de bir kaç arkadaş bunu yapabiliyorlar.

aklınızda bulunsun bu tür durumlarda servise verip günlerce beklemeyin buradan yardım isteyin yada bana özelden ulaşın sorununuzu haladeriz.

esatgelmedi

Üye
bana da oldu ilk yüklemede %60 ta hata verdi ve telefon açılmadı. bende hemen dead flash (forumda nasıl yapıldığını bulabilirsin çok kolay) ile tekrar anna yükledim. telefonu çalıştırıp
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-ve-anna-n8e-nasil-yuklenir-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html
ü
stteki konuda videoda anlatılanları dikkatli bir şekilde yaptım 2. seferde oldu.
telefon muhteşem oldu tema efektleri, telefonun açılışı hayran kaldım belleye. keşke önceden yükleseydim diyorum şimdi. boşu boşuna anna bekledik bu gözümüzün önünde dururken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...