Tavsiye beyler acıl 920 acılmıyor herseyı yaptım olmuyooo

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
benımkı soft resetlede acılmıyo acaba aynı surumlerı alı kemal abının anlatıgı sekılde yuklsem duzelırmıkı oda rısklıdır demıs amateyzemgılde bı yemek yemeye cıkıyım eger geldıgım acılmazsa flash atcaz artık sağolun

*Telefonun herhangi bir hata olmaksızın düzgün çalışırken kapandığı, açılmadığı ve sadece titrediği durumlarda çözüm: şarjda bekletmek (30-60 dk arası)
*Telefonun düzgün çalışırken sadece ekran veya sesin gittiği (ancak telefonun arka planda çalışır durumda olduğu) yahut diğer yazılımsal sorunlarda çözüm: soft veya hard reset atmak. (önce soft, çözülmezse hard)

TurboCall

TurboCall

Üye
İşte windows phonun yarı yolda bırakma özelliği volume 4 galba bu hiç ekran gelmiyorsa donanımsal olabilir veya siyah ekran kalıyorsa ve 8.1 yuklu ise sistemden yazılımsal bişeydir

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
İşte windows phonun yarı yolda bırakma özelliği volume 4 galba bu hiç ekran gelmiyorsa donanımsal olabilir veya siyah ekran kalıyorsa ve 8.1 yuklu ise sistemden yazılımsal bişeydir

Sen bu forumda Windows Phone u kötülemek için mi uğraşıyosun çocuk? Ben de kullanıyorum sadece 8.1 Preview da arada bir reset atıyor ama gelip de burda Windows Phone yolda bırakıyo bilmem ne falan demiyorum işine bak sen milletin aklını çelmeye çalışma

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
*Telefonun herhangi bir hata olmaksızın düzgün çalışırken kapandığı, açılmadığı ve sadece titrediği durumlarda çözüm: şarjda bekletmek (30-60 dk arası)
*Telefonun düzgün çalışırken sadece ekran veya sesin gittiği (ancak telefonun arka planda çalışır durumda olduğu) yahut diğer yazılımsal sorunlarda çözüm: soft veya hard reset atmak. (önce soft, çözülmezse hard)
hard reset nasıl oluyo bırde duzgun calısrkene gıttı 1 saatır sarjda gene soft atttım olmadı hard nasıl oluyor

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
gitsin nasıl oluyo ıse yararmı

TurboCall

TurboCall

Üye
ses seviyesi azaltma tuşuna bas ve açma tuşuna bas ünlem gelicek, ondan sonra sırayla ses seviyesi arttırma, s s azaltma, s s arttırma, ss azaltma tuşlarına bas format başlıyacaktır.

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar surelı basııyımses seviyesi azaltma tuşuna bas ve açma tuşuna bas ünlem gelicek
derken ses sevıyesı azaltmaya basıyım sonra power tusunamı ses acma tusunamı basıyımyok abı gene tıtrıyo ama bısey gelmıyo yarın kuzen le alı kemal abı flash atma anlatmıs onu yapcaz artık son care =( :bann::bann::bann::bann::angry:flashlama ıse yararmı ? aynı surumu yukluyecem coktu telefon heralde

evensan

Üye
:sirit:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
@evensan bu konularda kapanması gereken birşey yok arkadaşım, arkadşaımız telefonu açılmıyor ne yapcağını bilmediği için çözüm arıyor.

ErenMSC

Üye
Benimde başıma gelmişti , hiç bişe yapmadım 1saate kadar tekrar acıldı.