beyler acayip kararsız kaldım ya.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
beyler acayip kararsız kaldım ya.
c7 alıcaktım iyikide 10 gün beklemişim şimdi nokia smartphone ye felan geçicek diyor lar bi de bu son çıkardıkları oyun tenten midir tıntin midır şüpheye düşürdü beni c7 c6 felan nolcak bunlar dımdızlak kalıcakmı yani uygulamasız oyunsuz c7 çok istiyorum fakat gelde android yada ios alma ya :( gene ben erken davranıp almamışım yani alanlara allah yardım etsin . Biri bana yanıldığımı söylesin bende c7 alıcam yanılırım inşallah bu konuda

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence alma . Ben değiştiricem yakında C7 mi .

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
C7 yerine 701 al bence bütün özellikleri kat ve kat üstün olmasına rağmen şuanlık fiyat farkı çok az..

PriZm

PriZm

Üye
Android al.yada 701

polluxea♪

polluxea♪

Üye
701 al ne C7'si

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Galaxy Ace ya da 701 C7 nin pabucu dama atıldı .

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosunuz galaxy alıcam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konu açıkken bir soruda benden 2. El Galaxy s + ne kadar ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sence hangisi daha iyi almışken iyisini alayım . Yaza doğru alrım inş . Ve 3gs den daha mı iyi internet symbiandan hızlı olsa gerek ?

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S + 1.4 ghz Snapdragon işlemci var.
Galaxy S 1 Ghz Cortex A-8 işlemci.

galaxy s işlemci tababından dolayı daha hızlı.1.4 ghz göz boyamaktan başka birşey değil(benchmark testlerine bakabilirsin.)

işlemciden başka birde Galaxy s + biraz daha kalın.

----------Eklendi @ 17:59:39 ---------- Yazıldı @ 17:59:11 ----------

Tabikide internet konusunda İos dan daha iyidir.Flash player 11 var :)

----------Eklendi @ 18:02:16 ---------- Yazıldı @ 17:59:39 ----------

yazmayı unutmuşum,galaxy s+ ın şarjı az da olsada biraz daha uzun gider.1650 mah batarya var.

Türe

Türe

Üye
Ikinci el glaxy s alblrsn

PriZm

PriZm

Üye
yine yazmayı unutmuşum:ehe,

Galaxy S + Qualcomm adreno 205 GPU
Galaxy S PowerVR540 GPU

Galaxy S oyunlarda daha iyidir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İlginiz için teşekkür ederim o zaman 3Gs almak gibi salaklık yapmayayım . Peki ekran boyutları ne kadar ?

PriZm

PriZm

Üye
İlginiz için teşekkür ederim o zaman 3Gs almak gibi salaklık yapmayayım . Peki ekran boyutları ne kadar ?

her ikisinin de(galaxy s+,Galaxy S) 4" Super Amoled 800*480 çözünürlüğü var.çözünürlük son derece tatmin edici.

pRime.

pRime.

Üye
3gs hız ve oyun uygulamada galaxy s, s+'dan daha iyidir. onlara resmi olarak çıkmayan ve daha güçlü gpu'ya rağmen düşük fps'de oynadıkları gta 3'ü 3gs rahatça oynatıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
3gs oynatmazmı yaw :D

PriZm

PriZm

Üye
Resmi olarak çıkmayan derken?

Emre: İnternet önemli ise Androidden şaşma.oyun konusunda İos dan biraz geri kalıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İnternet benim için biraz daha önemli ve symbianda maxi pc görünümünde yarım saatte açamıyor . Android kaç kat daha hızlı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt