,
603 ne acaba arkadaşım symbian bir telefon hd oyun kalitesi androidin küçük oyunlarından 10 kat daha kalitesiz. bence arkadaş en az w almalı onu alamıyosada acede gb lık oyun oynamıycak. telefon tasarım uygulama rom desteği filan çok daha üstün ekranı 3gs le aynı zaten. android ve ios ta yüzbin tane küçük galaxy y nin bile kasmadan açıcağı oyun var ve bunlar o kadar zevkli ki büyük oyunları açmıyosun onları oynamaktan
- - - Eklendi - - -
en az w almalı bence akıllı telefon alıcak ise çünkü symbianlar akıllı telefon statüsünde değil
Akıllı telefondan ne bekliyorsun bir sorayım sana? Oynanabilinecek oyunları, dandik uygulamaları karşılaştırıp 603 akıllı telefon değil demek komik.
Ben sana söyliyeyim akıllı telefon ne. Günde 30'un üstünde mail alıp atıyorum. Office uygulamaları windows tarafından sağlanıyor. Günde bir o kadar da dosya değiştirip sağa sola gönderiyorum. Şimdiye kadar 603'te yapamadığım tek şey bir pdf'i açıp içinden resim kırpamamak oldu. Diğer bütün ihtiyaçlarımı sonuna kadar karşıladı. 820 çıkana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum.
Aynı işlemleri 2 gün boyunca kullandığım HTC Nexus 1 ile yaptığımda ne oluyor anlatayım. Şarjı günü bitirmiyor. Symbian'dan çok daha fazla donup takılıyor. Mail senkronizasyonu symbian'ın çok daha iyi neredeyse Blackberry ile yarışır saniyeler içinde gelen mail düşüyor ki 5 adet mail kutusunu her 5 dakikada bir senkron ediyor. Aynısını Ace ile yapıp sonuçları bekliyorum.
Yemin ediyorum şurada akıllı telefonu HD video izleyip, dokunmatik ya da sensörlü oyun oynamaktan ibaret sanan insanlar var.
Yine de android'e bir lafım yok. Ben yanlış ayar kullanmışımdır ya da stabil olmayan bir telefonla gezmişimdir iki gün bilmiyorum ama sadece keyfinizin istediği oyunları oynatmıyor diye symbian artık akıllı telefon değil demek cahillik. Symbian bundan bilmem kaç sene önce bile akıllı telefondu daha ortada ios, android yokken. Kullanım amacını bilin yeter.