beyler 1milyar bütçem var blackberry bold 9780 yada 9360 mı yoksa xperia neo mu önerirsiniz

curve 9360 yeni çıktı o yüzden daha donanımlıdır ama 9780 in şekli yeter.ya sizce?

• blackberry bold 9780

Kullanılan: 0 0.0%
  • blackberry curve 9360

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qharisma

Üye
    Konu Sahibi
beyler 1milyar bütçem var blackberry bold 9780 yada 9360 mı yoksa xperia neo mu önerirsiniz
beyler 3telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz blackberry ilk tercihimdir

Ne amaçla kullanacaksın ???
Bence ilk bakışta neo

qharisma

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bana ilk olarak bbm lazım en önemlisi o ama oyun oynamaya gelincede oyunsuzda olmaz

61semih

Üye
neo v.
rım ın ne olacagı bellı degıl
kaldıkı o ufacık ekranda ınternette dolaşmak zor olmazmı,eh oyun uygulamada android marketın yanında cüce kalır
heralde tek albenısı tvdekı unlulerın elınde olan bır telefona sahıp olmak

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bende bunların arasında kaldım 9360da şarj problemi varmış galiba. kullananlar bu konuyla ilgili bilgi verebilirmi ?

Blackberry neymis ya w al yada biraz daha para koyup s3 mini al blackberry o kadar parayi hak etmiyor

Bana kalırsa Üzerine biraz daha koyup S III veya Lumia 920 alabilirsin eğer bu fiyata alacaksan Galaxy S II al bence.Yok ille de bu üçünden biri ise Neo V al.

Ace 2
Neo V
2. el S2

Tepkiler: MasteLaa
1 milyar mıııııı 1 milyar eskinin parasıyla koca kamyon dolusu para demek hacıı / şakayı geçelim üzerine koyma şansın varsa biraz bekle Lumia 920 al, yoksa Samsung GS2,HTC One S olabilir illa bunlardan biri dersen ki Neo V derim iyi forumlar

Polymath

Üye
fail. Tarihe bakın arkadaşlar bir. Çok güldüm=)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...