Beyin hakkında bilmediklerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan10

cihan10

Üye
    Konu Sahibi
Beyin hakkında bilmediklerimiz

Beyin hakkında bilmediğimiz çok şey var.

1.OLAY - Bir adam kalp hastasıymış. Sık sık kalp spazmı geçirirmiş ama kalp hastası olduğunu bilmediği için sürekli suçu karaciğerine atarmış. Vah karaciğerim. Gençliğimde çok viski içtim. Şimdi karaciğerim hastalandı. Diye söylenirmiş.Bu adam bir süre sonra ölmüş. Ölüm sebebi karaciğer yetmezliği. Ama ölümden sonra açıklanmışki... Adamın karaciğeri sapa sağlammış.Hiç bir şekilde karaciğerinde problem yokmuş. Beyine fazla negatif enerji verilmemeli.

2.OLAY - Tarihte adamın birinin yüzüne tamamen kapalı bir demir maske takarak, yere yatırmışlar.Adama senin bacağını keseceğiz demişler.Adam korkudan ve telaştan titremeye başlamış.Bir süre adam titredikten sonra. Adama hadi başlıyoruz artık denilmiş.Cellat baltayı kaldırmış ve adamın bacağına değil, yerde duran altı demirle kaplı kadife bir kumaşa vurmuş.Sonra bıçakla adamın dizine hafif bir çizik atmış. Adama bacağını kestik bak hiç acımadı nerdeyse demiş. Adam bacağının kesildiğini sandığı için. Sızlanmaya ve korkmaya başlamış. Bir süre sonra adamın yüzündeki maskeyi çıkarmışlar.Adam bacağının kesilmediğini görmüş ve sevinmiş. Ama yerden kalkamamış. Sebebi ise artık o bacağını hissetmiyor olmasıymış. Yani beyine fazla negatif enerji gitmiş yani beyin inandırılmış.(kaynak:Aztr Telkinler ansk.)

3.OLAY - Bir adam aylar boyunca sabah ve akşam sürekli gözlerini kapatıp saatlerce beynine mavi mavi mavi mavi mavi mavi mavi diye telkinler vermiş ve sürekli mavi rengi düşünmüş.Mavi mavi mavi mavi mavi diye sürekli devam etmiş bu. Aylar sonra yine mavi mavi mavi diye telkin verirken. Karısına turuncu bir kağıt getirmesini söylemiş. Ve karısı turuncu bir kağıt getirmiş. Adam gözlerini açmıl ve açık turuncu kağıdı ilk baktığı 5 saniye boyunca mavi gördüğünü hatta karısının yüzünü bile hafiften mavimsi gördüğünü idda etmiş.(kaynak:AzizTürk Telkinler ansk.)

4.Nazar yani beyin enerjisi.Beyin enerjisi düşünce yoluyla oluşur. Bunun için düşünerek bir nesneyi eğen adamlara şaşırmayın.Bir insana kem gözle bakılır ve düşünülürse ona bir şey olur. Bazende olmaz o ayrı mesele. Buna nazar denir.Yani islam dininde nazar denir.Hatta okadar kem bakat ve düşünürsünüzki düşündüğünüz o insan ölebilir bile.Bilimin çözemediğine Hz.Muhammedden açıklama. ---Ahir zamanda mezarlar nazardan ölen insanlarla dolacaktır.---
Hadisi şerif.

5.Bir insanın kafasına gerçekten hızlı bir biçimde keserseniz. O beyin 30 saniye ile 1 dk arasında yaşabilir ve tüm aktivitilerini yapabilir.Konuşursanız duyar. Görür ve soru sorarsanız bilebilir ama konuşamaz.Beyin genelde tek tek değil tüm aktivitlerini aynanda kaybeder. Sonrada ölür.Vucuda bağlı olan bir beyin vucuttan ayrıldıktan sonra bir süre boyunca tüm bunları nasıl yapabiliyor?

6.Hızlı bir bilgisayar gördüğümüzde şaşırırız değilmi. Hoşumuza gider onun hızlılığı.Bilirmiyiz acaba en hızlı bilgisayar kafamızın içinde.Beynimiz bir dokuyu 1 saniyede değil 1 sanisede değil 1 mini sanisede hisseder.Bir hücreyi ise 1 sanise değil 1 mini sanise değil 1 ultra mini sanisede kontrol eder.

7.Bir bilgisayar 5 işlemi aynanda yapar. Beynimiz 200 milyon hücreyi aynanda kontrol eder.Bununla birlikte aynı anda düşünür ve hisseder. Kontrol edilien organları saymıyorum bile.Hareket ettirdiğimiz kollaramızı ayaklarımız hatta nefes alışımızı bile saymıyorum.Bunların hepsini aynı anda 1 beyin yapıyor.

8.Bir beyin gücü açığa çıksa bir binayı rahatlıkla yıkar.

9.Bir beyin gücü açığa çıksa bir insanı rahatlıkla ne olduğunu bile anlayamadan küllerine ayırırdı.

• Beğen
Tepkiler: djlkr, zaza ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
çok güzel bilgiler saol teşekkürler. allah'ın hikmetine sual olmaz şükürler olsun verdiği her nimet için..

Cihandar

Cihandar

Üye
güzl bilgiler umarım atmasyon değildir.. :P

qirL1903

qirL1903

Üye
Vay bee ..

Captain

Üye
vay anasını süpermiş ellerine sağlık güzel paylaşım :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Güzel bilgiler..

Teşekkürler

zaza

zaza

Üye
valla güzel bilgiler teşkkürler:oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok güzel bilgiler eline saglık

E.coli

E.coli

Üye
inanmıyorum vücuttan ayrılan bi kelle görebilyomuş

cihan10

cihan10

Üye
    Konu Sahibi
inanmıyorum vücuttan ayrılan bi kelle görebilyomuş
eskiden osmanlıların kullandığı bir idam yöntemi vardı kafa hızlı bşr şekilde kesilir ve ateşte kızaran saçın üstüne kopan yer gelecek şekilde konur saçın sıcaklığıyla ceset en az 1 dk en çok 3 dk daha kendini ve diğerlerini seyreder

sekinardi

sekinardi

Üye
eskiden osmanlıların kullandığı bir idam yöntemi vardı kafa hızlı bşr şekilde kesilir ve ateşte kızaran saçın üstüne kopan yer gelecek şekilde konur saçın sıcaklığıyla ceset en az 1 dk en çok 3 dk daha kendini ve diğerlerini seyreder

aynen katılıyorum..

--Usta--

--Usta--

Üye
Çok güzel bilgiler üstad saol :oke:

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
sallama diyorum başka bişe demiyorum bi binayı ziihin güçüyle yıkacaklar mış hahahaa:D arkadaş gerçekten saçmalık

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
2. olay kötü

konyarapp

Üye
:oha: vay bee Allah (cc) mükkemmel bir dengeyle yaratmış

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Çok güzel bilgiler tşk

*-king-*

*-king-*

Üye
cok sagol supr bilgiler

Love Prince

Love Prince

Üye
güzel bilgiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt