Beyazıt Öztürk "pişti" Programından Ayrılacak Ama Niçün?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Beyazıt Öztürk "pişti" Programından Ayrılacak Ama Niçün?
Beyazıt Öztürk Show TV’de yayınlanan “Pişti” programından 4 hafta sonra ayrılacağını açıkladı!..

Beyaz yaptığı açıklamada, “programda girdiği polemiklerin kendisine göre olmadığını, başka kanalda farklı formatta yeni bir program yapacağını” söyledi!..

Yorum;bence en doğru kararı vermiş yalan yanlış tartışmalara girdiler metin uca olmadı beyaz girdi yani olmadı tutmadı beyaz bu işlerin adamı değil zaten oraya gelen seyirci beyazıt için gidiyodu iyide oldu kendi programına odaklansın.

hades33333

hades33333

Üye
bnc de uymuyodu o programa...

gknky

gknky

Üye
hayırlısı olsn ne diyelim

hades33333

hades33333

Üye
metin uca varken onun için izliyodum, beyaz gelince beyaz için izlemeye başladım... o da giderse artık zor izlerimm...

kikaksk

kikaksk

Üye
hülya avşar oldukça izlemem...

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; May 18 2006, 09&#58;53 PM) [post=337559]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hülya avşar oldukça izlemem...
[/b][/quote]
+1

SALVADORE

SALVADORE

Üye
hiç seyretmem

Lion Heart

Lion Heart

Üye
beyazı alkışlamak lazım... doğru yapmış.

jeacona

jeacona

Üye
beyaz olmadan pişti programı hiçbir işe yaramaz ben o programı sırf beyazın espirileri için izliyordum

yitik savaşçı

Üye
Beyazıt Öztürk&#39;ün NTV&#39;de reklamını gördüm geçen; Mehmet Barlas ve Emre Kongar&#39;ın tartışma görüntüsünün ortasında üçüncü bir pencere açılmış Beyaz kafa sallayıp duruyordu. Ne anlama geldiğini çözemesem de merak uyandırıcıydı...

NTV&#39;de program yapmak bir prestij...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; May 18 2006, 10&#58;20 PM) [post=337607]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beyaz olmadan pişti programı hiçbir işe yaramaz ben o programı sırf beyazın espirileri için izliyordum
[/b][/quote]
cogunluk onun için izliyodur ama ii olmus orda sacma sapan seyleri konusuyolar bunlarda tartısıyo beyaza gitmeyen bi programdı&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Eğer ünlü olursanız; bir Reha Muhtar&#39;ın sunduğu Ateş Hattı&#39;ndan, bir de Savaş Ay&#39;ın sunduğu A Takımı&#39;ndan uzak durun derim.

perfectlover

Üye
Bence NTV&#39;de programa başlayacağı için bırakacak. Ama pat diye bırakamadığı için süre vermiş. Hazır yaz sezonu da geliyor. Pişti&#39;ye ara verilecek. O süre sonunda ayrılacak. Hülya Avşar, Reha Muhtar hikaye. Polemik rahatsız etmez Beyaz&#39;ı + Demet Akbağ var ve Beyaz&#39;ın yakın arkadaşı.

jöly

Üye
bence beyaz o programa renk katıyordu çıkmasını istemezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...