beyaz iphone 4s için kılıf önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
beyaz iphone 4s için kılıf önerileri
beyaz 4s için uzun zamandır gerek nette gerek telefoncularda ve teknoloji marketlerinde arayıştayım. Fakat içime sinen beyaz rengini kapatmayacak, kaba da olmayacak bir kılıf bulamadım.Genelde telefonu nazik kullanırım, bu yaşıma kadar daha hiç bir telefonumu düşürmedim, umarım bundan sonra da böyle olur :) bu yüzden kılıfın telefonu sımsıkı koruma gerekliliği yok.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

devil____boy

Üye
4 ve 4s için kılıf kullanmak gerekmiyor sanki ön ve arka tarafa kaliteli çizilmeyi engellemek için koruyucu alman yeterli olur. 5 için durum farklı köşeler darbe alınca çiziliyor o yüzden bumper kullanmak zorunda kaldım sevmediğim halde

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
4 ve 4s için kılıf kullanmak gerekmiyor sanki ön ve arka tarafa kaliteli çizilmeyi engellemek için koruyucu alman yeterli olur. 5 için durum farklı köşeler darbe alınca çiziliyor o yüzden bumper kullanmak zorunda kaldım sevmediğim halde

haklısın evet, uzun zamandır kılıfsız kullanıyorum. ilk aldığımdan beri jelatin var fakat hiç ummadığım kadar çizilmiş jelatin, o kadar dikkatli olmama rağmen bir de hiç bir telefonda olmadığı kadar çeşit var iphone'da bunun da tadını çıkarmak istiyorum :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben siyah iPhone 4S'de vatan bilgisayardan aldığım TTEC marka şarjlı kılıf kullanıyorum. Sana da beyaz'ını bulabilirsen öneririm.

• Beğen
Tepkiler: asdf1907

Üst Alt