Beyaz Arkaplanlı Sistem Uygulamaları [GALAXY S3]

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Arkaplanlı Sistem Uygulamaları [GALAXY S3]
Slm arkadaşlar s3 telefonum var resimdeki gibi arkaplanları nasıl beyaz yapabilirim.Birde siyah fontu nasıl bulabilirim.
NOT:S3 4.3 Custom rom

serhat_002

serhat_002

Üye
Ayarlar erisilebilrlik negatif renklerden yapmis olabilir mi acaba ? Yada launcher felan mi kullanmis bende bilmiyorum ;) ama negatif renkler olabilir bi dene istersen...

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
negatif renkler değil

serhat_002

serhat_002

Üye
O zaman launcher olabilir....bulan olursa bende denemek isterim... simdideb kolay gelsin...

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
Launcher değil wanam xposed le oluyor beyaz yaptim fakat yazı rengini bi türlü siyah yapamadim

PriZm

PriZm

Üye
Framework ile ilgili birşey bu.

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve mustafa038
tapatalk

tapatalk

Üye
nexus için black ui var. bu da onun gibi heralde. xda galaxy s3 temaları bölümüne bak

• Beğen
Tepkiler: mustafa038
Anil-D

Anil-D

Üye
Hayir bu s4 white tema

• Beğen
Tepkiler: mustafa038

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
Wanam xposed ile arkaplan beyaz oluyor denedimde.Fakat yazı karakter rengi beyaz olunca yazılar okunmuyor.Fontu nasıl siyah yapabilriz veya s3 4.3 icin beyaz arka plan modu var mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu tur temalar vardir heralde hic bakindin mi? ama genelde ozel romlarda oluyo o romlari da kullanmak istemeyebilirsin ben de koyu bi tema gormustum ama romu begenmemistim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Ama amoled ekranın yapısı gereği siyah tema ya da duvar kağıtları kullanmak daha iyi olur bence.

Üst Alt