Best root 2.2.1 2.2.3 2.3.3 fark etmez :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razorstreet

Üye
    Konu Sahibi
Best root 2.2.1 2.2.3 2.3.3 fark etmez :)
artik tüm telefon modelleri root olur 2.1.1 2.2.3 2.3.3 programı bilgisayara kurun telefonu pc bağlayın ve root basin bu kadar:)

Telefonunuzun driverini mutlaka kurun yoksa işlem gerçekleşmez. mesela bende xperia x10 vardı driveri olmasına rağmen pc telefonu tanımıyordu sadece sd kartı açıp ve telefon pcye bağlandı diye telefonun ekraninda yazi çıkardı ama pcye telefonu bir türlü tanitamazdim sorunu çözmek için girmedigim int adresi kalmadi ama inat ettim ve bir açık buldum yaptığım sadece ayni driveri telefon kapalı modda şarj ederken driveri aygit yöneticisinden pc yukledim ve tanittim program ondan sonra çalıştı ve sadece 30 saniyede teli root etti bu programın root edemeyeceği telefon yok arkadaşlar deneyin görün...

DOWNLOAD
[SUP][/SUP]root/unlockroot22-eng.exe

KELGER

KELGER

Üye
link bozuk

plingehelexe

Üye
link bozuk ayrica anlattigin gbi basitmi yani

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye

arkadaşlar sanırım link bu:)

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black'te v20n yi root ediyor mu ? test eden varmı ? blackjack uygulaması bir işe yaramadı bende.

tsunmys

Üye
olmuyor P970'te

tutas_tee

tutas_tee

Üye
arkadaşım lüften bilen var bilmeyen var odin olamadan nasıl bu kadar basit rooot işlemi oluyor bunu bir anlatsana???

qaprice

Üye
Bu yöntem geçerli değil gereksiz indirmenize gerek yok ! ve root işlemi zaten bukadar basit gerçekleşmiyor. gingerbeak 2.3.4 optimus black yazılımının henüz kaynak kodları yayınlanmadı. Lg tarafından root özelliği kapatılmış. Açılması için kaynak kodlarının dağıtılması gerekiyor ondan sonra bu roma özel olarak bir root işlemi gerçekleşecek. Tabi ona da uğraşan olursa.. Yine bir umut Lg team kaynak kodlarını yakın bir tarihte yayınlanacağını duyurmuş daaa Lg nin yakın tarihlerini optimus kullanıcıları bilirler :) Bende optimus black ci olarak bekliyorum.

Yine de ben bu romu rootlu kullanmak istiyorum derseniz
önclikle eski roma yani v10b ye mesela geçiş yapıp rootlayıp clockworkmod ile bu romu yükleyebilirsiniz. Almanya için çıkan V20N romunun tekrar paketlenmiş hazır rootlu hali.

razorstreet

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deneyen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt