e50 gibi sorunlu bir cihazda bile sorunsuz çalışıyor emeğinize sağlık arakdaşalr teşekkur ederiz,bu iyi bir ses kayıt programıdır dahili olarka olmayan telfonlar için iyi bir uygulamadır
N86 8MP telefonuma kurdum gayet iyi çalışıyor. Fakat Türkçe değil! C: ye de kurdum E: yede kurdum aynı değişmedi. Türkçe olmadı ama çok sorun değil İngilizcede kullanılabilir. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
e50 gibi sorunlu bir cihazda bile sorunsuz çalışıyor emeğinize sağlık arakdaşalr teşekkur ederiz,bu iyi bir ses kayıt programıdır dahili olarka olmayan telfonlar için iyi bir uygulamadır
N86 8MP telefonuma kurdum gayet iyi çalışıyor. Fakat Türkçe değil! C: ye de kurdum E: yede kurdum aynı değişmedi. Türkçe olmadı ama çok sorun değil İngilizcede kullanılabilir. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Bende kurdum.türkçe oldu.kısayol atadım.ama hiç bir işlem yapmıyor.Bu sadece tel konuşmasınımı kaydediyor.yanlış birşeymi yapıyorum.Çünkü ben ortam seslerinide kaydetmek istiyorum.Ama olmuyor.tel samsung g810
arkadaşlar bu imei numarası istiyor. sonra sakada gelmeyelim...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bende nokia 5800 var proğramı türkçe olarak kurdum.
1-ancak lisanlayamadım.
2-proğrama kayıt yaptıramadım.
3-dokunmatik ekranlı telefonlar için nasıl kısayol tuşu atayacağız?
bilg,i verirseniz sevinirim.... şimdiden teşekürler...
Bende kurdum.türkçe oldu.kısayol atadım.ama hiç bir işlem yapmıyor.Bu sadece tel konuşmasınımı kaydediyor.yanlış birşeymi yapıyorum.Çünkü ben ortam seslerinide kaydetmek istiyorum.Ama olmuyor.tel samsung g810
arkadaşlar bu imei numarası istiyor. sonra sakada gelmeyelim...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bende nokia 5800 var proğramı türkçe olarak kurdum.
1-ancak lisanlayamadım.
2-proğrama kayıt yaptıramadım.
3-dokunmatik ekranlı telefonlar için nasıl kısayol tuşu atayacağız?
bilg,i verirseniz sevinirim.... şimdiden teşekürler...
bende nokia c5 tlf var kurulumu sorunsuz tr de oldu sıkıntı şu sadece kaydetmiyor kaldırıp yeniden kurdum tlf formatladım gene aynı sesi kaydetmiyor çok aradığım bir programdı ama c5 lerde uygulama başlamıyor program açıldığı halde
kardeş ben e72 'ye yükledim babalar gibi sorunsuz çalışıyor bip sesi de gelmiyor kayıtta. signed böyle bir uygulama arıyordum bu işimi görecek herhalde. eline koluna sağlık. yükleyemeyen arkadaşlar hemen eleştri yapmadan önce biraz uğraşssınlar lütfen.
program icin tesekkurler, tam aradigim seydi. N95 var bende hemen kuruldu ve calisti. Lisansi da hallettim. Turkce yapmadim ama gerek yok, ingilizce daha iyi. Ama telefonda konusulanlari kaydederken yine su bip sesi oluyor. Denemedigim program kalmadi bi turlu bulamadim bipsiz kaydeden program.