.::Best Crypto::.

Sponsorlu Bağlantılar

fthkaya

Üye
bu sitede yeniyim. bana n73 progamı lazım . tşkkr ederim.........

kaiser47

Üye
saolasın kardes

hyperlaz

Üye
Bu Best Criypto Fuul Mü........

erostrate

erostrate

Üye
Teşekkürler.

firariozkan07

Üye
slm cok guzel gerekli program emegine saglik kolay gelsin.

osmancık

Üye
çalışmalarınız çok iyi

perfect_boy2000

Üye
süperr

hattan

Üye
Ben şahsen Best Crypto türü programları tavsiye etmem.Çünkü uzantısını değiştiriyor.Yani .jpg yazan uzantının yanına kendi uzantısını koyuyor.Yani o uzantısı değişmiş dosyayı kullanmanız için o programın yüklü olması gerekir.Aksi taktirde kendi uzantısını silip...Mesela herhangibir resmi bu program sayesinde gizlediniz.Yani program uzantısını ekledi.Örneğin Resminizin ismi " abc.jpg " diyelim.Program sayesinde bunu gizlediğimiz zaman atıyorum uzantısı " abc.jpg.bc " oldu.Siz program sayesinde tekrar açmak veya kullanmak için programı kullanmadan son uzantısını silip yani eski halinde olduğu gibi " abc.jpg " olarak yeniden adlandırırsanız bir daha o dosyayı açamaz veya kullanamazsınız.

xxx__xxx

Üye
teşekkürler

schumici

schumici

Üye
yeni bi tane yüklemiştim ama yinede sağol

adoniss

Üye
hocam ben bu ****** dosyasını bırturlu acamadım nasıl olacak

xxsempatikxx

Üye
Ya hocam ii de bu dema:S Dedişklerini yaptım ama hala dema:S

tatli_cocuk_38

Üye
süper birsey ya.. arkadaslar sertifikayla ugrasmayin hackleyin olur biter.. bende hackledim vallaha tarihmis suymus buymus dinlemiyor cep ;)

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler

canercan1

Üye
Ya süresi geçmiş programları koymayın.

cpttuncay

Üye
teşekkürler

ozi44

Üye
programı cebine at yükle yüklediğin zaman programı aç register kısmına gel oraya imeinini yaz em@il adresini gir -ni kendisi otomatik çıkacaktır zaten böylece programı ful yapmış olursun istersen -ide pcde açıp yine anlattığım şekilde ful yapa bilirsin - pcsinde açılmıyorsa -in üzerine gel özelliklerde uyumlulukde windows 2000 şeç tamamde böylece - pcsinde açılacaktır

arkadasım bravo bende pc de nıe acılmıo dıodum bu arada decrypto yapınca eskı halıne gelıyo arkadas kafaları karıstırmasın sen wın2000 yapılacagını nerden anladın

ahmetkaya34

Teeşekkürler sağolnn işe yaradı

task_force

Üye
tarihi 2006 ya lın arkadaşlar sadece bu kadar

--------------- Ekleme ---------------

program için teşekkürler acaba bunun türkçesi de varmı arkadaşlar?

Takipçi Satın Al

Üst Alt