Beşiktaş'tan UEFA'ya erken veda!! (üzgünüm...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan UEFA'ya erken veda!! (üzgünüm...)
Beşiktaş'tan UEFA'ya erken veda
02 Ekim 2008 21:52
İnönü'de ağırladığı Metalist Kharkiv'i 1-0 mağlup ederek avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş, Ukrayna'da farklı mağlup oldu ve kupaya erken veda etti.

METALİST 4-1 BEŞİKTAŞ
Stat: Metalist
Hakem: Jacek Granat
METALİST KHARKİV: Goryanov, Maydana, Papa Gueye, Obradovic, Gonzarçik, Valayev, Edmar, Sulusar, Trisovic, Devic, Jackson
BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny, Seric, Holosko, Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello, Delgado, Bobo
MAÇTA İLK YARI
16. dakika: Yarı alanımızda topla buluşan Jackson yaklaşık 35 metreden şutunu çekti ve üst direğin altına çarpan top ağlarla buluştu. 1-0 geriye düştük.
26. dakika: Golün adı bu kez Deviç. Jackson, ceza sahasına koşu yapan Devic'e pasını verdi, bekletmeden plaseyi yapan Devic, topu ağlarımıza gönderdi.. Metalist 2-0 önde.

41. dakikada Delgado'nun ara pasında sol çaprazda topla buluşan Tello'nun sert şutunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

42. dakikada Delgado'nun kullandığı korner atışında ön direkte Cisse topa ayak koyarken, savunma çizgi üzerinden meşin yuvarlağı kornere attı.

Karşılaşmanın ilk yarısını da Metalist Kharkiv 2-0 önde kapadı.
Maçta ikinci yarı sürüyor.
70. dakika: Metalist Jackson ile 3. golü buldu. Hızlı gelişen Metalist atağında Sliusar, savunmamızdan sıyrıldı ve pasını arka direğe doğru gönderdi. Jackson boş pozsiyonda affetmedi.
74. dakika. Kalemizde 4. gol. Gancarczyk'in sağdan kullandığı serbest vuruşa kimse dokunamadı ve yere çarpan top doğrudan ağlarımıza gitti..
90. dakika: Beşiktaş Nobre ile golü buldu. Aydın'la başlayan atak. Bobo bıraktı. Nobre önüne çekti ve topu ağlara yolladı. 4-1
MAÇ SONUCU: METALİST K. 4-1 BEŞİKTAŞ

gerçekten kötü oynadık daha farklı bir bjk bekliyordum ama olmadı maalesef...
(darısı fenerin başına:ehe:ehe)

suur1907

suur1907

Üye
darısı fenerin başınaymış çok komik beşiktaşın kaderi bu kaç seneden beri uefaya gidiyo yaeleniyo ya da guruptan çıkamıyo fener bi defa gitti gruptan çıktı fankfurtu eledi az kalsın az alkmarı eliyordu bence beşiktaşın artık avrupaya alınmmaması lazım fener en azu-ından çeyrek finaller gördü beşiktaş ancak rüyasında allahtan 8 tane yemedi

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
darısı fenerin başınaymış çok komik beşiktaşın kaderi bu kaç seneden beri uefaya gidiyo yaeleniyo ya da guruptan çıkamıyo fener bi defa gitti gruptan çıktı fankfurtu eledi az kalsın az alkmarı eliyordu bence beşiktaşın artık avrupaya alınmmaması lazım fener en azu-ından çeyrek finaller gördü beşiktaş ancak rüyasında allahtan 8 tane yemedi
ne diyon kardeşim şaka yaptık alındıysan da o senin sorunun..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Üzülmek istiyorum ama olmuyor. Çünkü üzülmek için oynamak gerekiyordu. Bu skora değil oynanan oyuna üzülüyorum. Nasıl böyle futbol oynanıyor. Birinci gol; elini kolunu sallaya sallaya orta sahayı geçiyor ve nasıl oluyorda oradan vurduğu şut hiç engellemeden kalemize kadar geliyor bu şutta kalecinin hiç hatası yok, o atak orta sahada bitirilmeliydi ama olmadı ve topu ağlarda gördük. Neyse ikinci gole gelelim. Ikinci golde sağ yönden gelen bir atağı, sol defans tutuyor anladık, diğer futbolcumuzun onunla ilgisi ne onu anlamadım, böyle olunca o boşluk kapatilmadı ve o boşluk dan top ağlarımıza gitti. Üçüncü gol; bir soğ bir sol, paslarla defansın başı döndü sanki ya, sarhoş insanın topa nasıl bakarsa öyle bakıyorlardı, tabi öyle olunca da sen vurmazsan ben vururum dedi ve üçüncü gol geldi. Dörtüncü gol; bu golü anlatmaya gerek yok aslında, kullanılan serbest vuruş. Ve 15 kişi içinde bir kişi bile vurmuyor ve birazda skorun etkisiyle hakan da topu ağlara konuk ediyor. Bizim tek golümüz ise; maçta oyunumuz ve futbolcularımız iki kez hareketlendi, birincisi serdar özkan girince sağ kanat hareketlendi diğeri ise aydın karabulut, ışte bu aydının bir an oluşturduğu atağı ve ceza sahasında defans bir an ayağından kaçırdığı topu nobre ağlara gönderdi.
Ve şunu da söyleyeyim kalemizde 5-6 tanede net gol atlattık.
Maçın yıldızı diye sorarsanız bence hakan arıkan çünkü tam 3 tane net golü önledi ve yediği 4 golde sadece üçüncü golde hatası vardı.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Metalist çok güzel oynadı ve kazandı.

Bugünkü Beşiktaş ile giden sene Liverpool'dan 8 gol yiyen Beşiktaş arasında bir fark yoktu açıkçası, oyun olarak.

lovestar

lovestar

Üye
taraftarlar arasında fbli gs li taraftarlarda gördüm.sportmenliklerinden ötürü bizi yalnız bırakmayan diğer takımlarımızın taraftarlarınada çok tşk ediyorum.chavrash haklı.liverpool macından beri böyle kötü bjk gördüm.savunmaya iki takviye üç beste genç oyuncu aldık transfer yaptıgımızı sandık.yazık.hakeden kazandı...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bu metalistin oynadığı oyuna karşı 11 oyuncuyu kaleye dizsen yine biçare...
çok kötü oynadı çokk...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
öyleee sivasın hakkını yiyip gidersen beleşten uefayaaa ...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
:D:D öyle işte bi kere en başta sivaslıların ahını aldınız :islik

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben istemezmiydim sivas gitsin kendi takımımdan çok istiyodum valla:)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hiiii! :agla çookk duygulandımmm :)) biliyorum biliyorum sivas gönüllerin şampiyonu değil şampiyonlar ligi şampiyonu :coold:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabi:ehe

Aksaraylı_Berk

Üye
Akşam Fark Ettınız mı bılmıyorum.Kaleci Hakan Arıkan.Forma Numarası 84.
8==>Liverpooll'dan Yediği Gol Sayısı..
4==>Metalist'ten Yediği Gol Sayısı...:):):):)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi tespit gereksiz bir ayrıntı:)

arslansem

arslansem

Üye
Her defasında söylüyorum bu yönetimden beşiktaşa hayır gelmez zorla olmuyor bırakmalılar artık :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...