Beşiktaş'tan tarihi Fenerbahçe çağrısı

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Uefaya gönderilen belgeleri kim gönderdi paralel mi yoksa paralel olmayanlar mı? Önce bunu bi sorgulamak lazım sen takımını yakarsan adamların başka bir karar vermesi mümkün değil.Ayrıca bir şahıs bjkye yancı falan demişte bu ülke de en büyük yancının kim olduğu herkes tarafından biliniyor adamlar onca sorunla boğuşurken stadlarını kendi öz kaynaklarıyla yapıyorlar ;)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Ccihat67

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar , konuyu amacından çıkarmayalim lütfen...
Konu üzerinden yorum yapılırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
bLnmz

bLnmz

Üye

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor maçında seyircisiz oynama cezasının ertelenmesi ya da kurallar dahilinde bir başka formül bulunması için TFF'ye çağrıda bulundu.

Kulüp resmi sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, bu zamana kadar Türk futbolunun gelişmesi ve dönüşmesi için de hizmet ettik. Herkes biliyor ve kabul ediyor ki, futbol dünyanın en güzel oyunudur. Ancak futbol taraftar varsa vardır ve her şey taraftarın güzel futbol seyretmesi, eğlenmesi ve coşması için vardır.

Bu nedenle çok önemli bir konuya dikkat çekmek istiyoruz. Bilindiği gibi 2013-2014 futbol sezonunun sonuna yaklaştık ve ezeli rakibimiz Fenerbahçe, bir puan daha alarak şampiyonluğunu ilan etme amacında. Fenerbahçe bu puanı alır ya da alamaz; işin bu noktası futbolun cilvesi içinde. Fakat gerek Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, gerekse de taraftarı, TFF’nin verdiği bir maç seyircisiz oynama (kadın ve çocuk izleyicilere açık) cezası nedeniyle şampiyonluk kutlaması planlarını ertelemek zorundalar. Tahkim Kurulu bu cezayı onadı, Fenerbahçe’nin erteleme talebini de reddetti.

Biz de diyoruz ki; madem futbol sevgidir, dostluktur, kardeşliktir. Madem futbol taraftarla bir olma, coşma ve kutlama yapmaktır. İşte bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu, şampiyonluk coşkusuyaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı için bu cezayı ertelesin ya da kurallar dahilinde başka bir formül bulsun.

Saygılarımızla,

Beşiktaş Jimnastik Kulübü"
Fenerbahçe'li olarak, BJK'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel düşünülmüş.
Teşekkürler Beşiktaş.
şike yapanın(UEFA,CAS tarafından onaylandı) ceza almadığı ortamda verilen örnekleri tartışmaya bile gerek yok. iyi ki her maç Galatasaray'a edilen küfürleri 1-2 ufak küfür olarak algılayacak kadar fanatik kişiler yok ta cezalar biraz olsun adil oluyor
Şike yapanın ceza almadığı ortam da dediğin Fenerbahçe, şu an UEFA'dan men edildi 2 sene.
Türkiye'de 4 büyükler içerisinde şike yapmayan takım yok.
Şikeyi geçtim, Fenerbahçe Galatasaray maçında Melo'nun Emre'ye yaptığı hareket ne kadar insanca, centilmence?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beşiktaşı neden ilgilendiriyor anlamadım. daha matematiksel olarak şansın var niye yapıyorsun böyle bir açıklama. seneye stadları yetişmeyecek yoksa fenerbahçenin stadında oynamak için böyle ortam mı hazırlanıyor? ama tek gerçek bu ülkede 2 büyük takım Galatasaray - Fenerbahçedir diğerleri beşiktaş gibi ya yancılık yapar ya da kendi halinde takılan anadolu takımlarıdır.seneye şampiyonlar ligine bizim yerimize fenerbahçe gitsin açıklaması bekliyorum. yakında gelir

öncelikle

yetişir veya yetişmez matematiksel olarak şansı olsa ne olur. Daha önünde 4 maç var nolacak yani beşiktaş 4 hafta kazanacak fener 4 haftada 1 puan alamayıp beşiktaş mı şampiyon olacak ? Bir beşiktaşlı olarak inanmıyorum. Gayet centilmence yaklaşılmış tebrik ederim Beşiktaşı Galatasarayı da Fenerden her zaman çok sevmişimdir ama bu yaptığın normal değil ortalığı kızıştırmaya gerek yok. Stad yetişir veya yetişmez deli gibi çalışıyor adamlar. Bursa da stad yapıyor ama ne zaman olur belli değil Beşiktaşın nasıl çalıştığını gördün mü ? Kısa zamanda oldukça yol kateddiler. Hem sen inanıyor musunki beşiktaş maçlarını orada oynayacak ? Çok çaresiz kalırsa devletten ister devlette stad tt arenayı sunar veya sunmaz :)

-India-

-India-

Üye

bunu yapan kulübe büyük takım demem ben. Beşiktaş her zaman kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmiş şimdiye kadar yine kendi yapısınıa uygun olan Fenerbahçeye yaklaşmayı seçti zaman ve son yıllarda yaşanan olaylar nedeniyle. Dostlukla alakası olduğunu düşünmüyorum bu açıklamanın.
mesela fenerbahçe taraftarı çıkıp bir yürüyüş yapsa bütün ülke çalkalanıyor ama beşiktaşta öyle değil. belki de bu yüzden de yapılmış olabilir.TT Arena güzel bir stad ve Galatasaray'a ait. (49 yıllığına kiralandı her neyse) toki stadı gibi şeyler yazıp sadece kendinizi tatmin ediyorsunuz emin ol. basında da çıkıyor çatısı yapılmadı, çim yüzünden davalık oldu filan.. birde niye bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamadım devlet yaptı tamam ee ? sizden mi alıyorlar parasını her seferinde aynı mesele sakız olmuş ağzınıza
Fenerbahçe'li olarak, BJK'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel düşünülmüş.
Teşekkürler Beşiktaş.
Şike yapanın ceza almadığı ortam da dediğin Fenerbahçe, şu an UEFA'dan men edildi 2 sene.
Türkiye'de 4 büyükler içerisinde şike yapmayan takım yok.
Şikeyi geçtim, Fenerbahçe Galatasaray maçında Melo'nun Emre'ye yaptığı hareket ne kadar insanca, centilmence?

- o bahsettiğin avrupada. birde yurt içinde ceza verilmeli. bir insan hileyle bir ödül almış hile yaptığı ortaya çıkmışsa o ödül ondan alınmalıdır.
-Bu da kendinizi avutmak için uydurduğunuz birşey; şikeyi Türkiye'ye galatasaray getirdi, herkez yapıyor vs. bu aslında biz yaptık ama onlar da yaptıya geliyor, neyse.
- Galatasaraydan da Fenerbahçeden de böyle oyuncuların yaptığı hareketler var onun yeri burası değil burda mesele beşiktaş fenerbahçe ittifakı

messevim

messevim

Üye
beşiktaşı neden ilgilendiriyor anlamadım. daha matematiksel olarak şansın var niye yapıyorsun böyle bir açıklama. seneye stadları yetişmeyecek yoksa fenerbahçenin stadında oynamak için böyle ortam mı hazırlanıyor? ama tek gerçek bu ülkede 2 büyük takım Galatasaray - Fenerbahçedir diğerleri beşiktaş gibi ya yancılık yapar ya da kendi halinde takılan anadolu takımlarıdır.seneye şampiyonlar ligine bizim yerimize fenerbahçe gitsin açıklaması bekliyorum. yakında gelir
İşte sen ve senin gibiler yüzünden Türk futbolu gelişemiyor. Her bir iyiliğin arkasından ard niyet beklemeye ne gerek var ? Ne oldu galatasaraylısın diye hazmedemiyor musun ? Mağlubiyeti kabullenmekte birer erdemliktir. Saygı görmek istiyorsan saygı duymayıda bileceksin....

• Beğen
Tepkiler: I.neXus.I

I.neXus.I

Üye
adam küfür ediyor sahasında ceza alıyor. sonra cezayı veren kişiye tepki gösteriyorlar bu yüzsüzlükten başka birşey değildir. öbürü de gelmiş konuyla alakası yokken galatasaray şöyledir böyledir beşiktaş 2. olsun filan. beşiktaş 2. olup gitse keşke şampiyonlar ligine. bize karşı real madridi desteklemek kolay gidip kendileri de görse o ortamı

Galatasatay canlı yayında basketbol maçında küfrediyor televizyondan duyuluyor bangır bangır,ceza yok.Maçta ediyorlar ceza yok sebep ne açıklarmısın ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Helal olsun :alkis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
madem sen olayı birkaç taraftarın yaptığına bağlıyorsan bunu yapan kulübe de büyük takım deme bak bu adam galatasaraylı galatasarayı tutma o zaman ?

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
-India-

-India-

Üye
Galatasatay canlı yayında basketbol maçında küfrediyor televizyondan duyuluyor bangır bangır,ceza yok.Maçta ediyorlar ceza yok sebep ne açıklarmısın ?

nasıl ceza yok. kasımapaşanın bize 4 attığı maçı izlemedin mi. o maçta cezalıydık mesela kadınlar izledi sadece maçı
madem sen olayı birkaç taraftarın yaptığına bağlıyorsan bunu yapan kulübe de büyük takım deme bak bu adam galatasaraylı galatasarayı tutma o zaman ?

itiraf et dostum. mesela sivas-fenerbahçe maçındaki olayları hatırlıyoruz. o maçtan sonra ortalığı ayağa kaldırdılar o hakeme maç verilmedi bir daha. beşiktaşın da aleyhinde bir sürü hakem hatası yapıldı beşiktaşlı oyuncular, yönetim filan açıklama yaptı kimse salladı mı beşiktaşı. 'biz de varız' diyebilmek için Fenerbahçeye yaklaştılar. katılmıyor olabilirsin, bunlar sadece benim düşüncelerim
İşte sen ve senin gibiler yüzünden Türk futbolu gelişemiyor. Her bir iyiliğin arkasından ard niyet beklemeye ne gerek var ? Ne oldu galatasaraylısın diye hazmedemiyor musun ? Mağlubiyeti kabullenmekte birer erdemliktir. Saygı görmek istiyorsan saygı duymayıda bileceksin....

türk futbolunu b.k götürüyor zaten kimsenin kimseye saygısı yok ama neyi hazmedememişim onu anlamadım ben. birde futbol senin gibiler yüzünden gelişmiyor demişsin doğrudur bu mantıkla olmaz ama bu zihniyet de kolay kolay değişmez. bir kere taraftarlardan önce futbolun başındakilerin değişmesi lazım

greenmile

greenmile

Üye
Bak kardeşim cümlelerinde kendinle çelişmeye devam ediyorsun? Devlet dediğin oluşum nedir? Bu ülkede doğan ufacık çocuk bile vergi veriyor yani devlet stadı hepimizin cebinden yapıyor anlayacağın bayrak mayrak koymuşsunda kendi takımın Chelsea'yi üşenmeyip havaalanında karşılıyordu ne çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri

Beşiktaş'ın yaptığı bir jesttir. Zaten tahkimin kararı ortada ama gönül alma diye bir kavram var.

Beşiktaş kavgacı bir takım değil ancak Galatasaray rakibinin oynadığı maçtan sonra bile açıklama yapabilecek enteresan bir topluluk

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve I.neXus.I
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şimdi senin demene göre fener beşiktaşı kurtaracak öyle mi ? kasımpaşı maçı neden tekrarlandı o zaman bugüne kadar kaç maç bu şekilde tekrar aldı ? Beşiktaşın sürekli hakkı yeniyor. Bu sene stad olsaydı belki kafaya bile oynardı beşiktaş. Sizin kadar yıldızı olmayan beşiktaş sizin önünüzde diye o kadar hakkı yenmesine rağmen kendin söylüyorsun sizin üstünüzde diye mi bu tavırlar ?

• Beğen
Tepkiler: I.neXus.I
bLnmz

bLnmz

Üye

bunu yapan kulübe büyük takım demem ben. Beşiktaş her zaman kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmiş şimdiye kadar yine kendi yapısınıa uygun olan Fenerbahçeye yaklaşmayı seçti zaman ve son yıllarda yaşanan olaylar nedeniyle. Dostlukla alakası olduğunu düşünmüyorum bu açıklamanın.
mesela fenerbahçe taraftarı çıkıp bir yürüyüş yapsa bütün ülke çalkalanıyor ama beşiktaşta öyle değil. belki de bu yüzden de yapılmış olabilir.TT Arena güzel bir stad ve Galatasaray'a ait. (49 yıllığına kiralandı her neyse) toki stadı gibi şeyler yazıp sadece kendinizi tatmin ediyorsunuz emin ol. basında da çıkıyor çatısı yapılmadı, çim yüzünden davalık oldu filan.. birde niye bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamadım devlet yaptı tamam ee ? sizden mi alıyorlar parasını her seferinde aynı mesele sakız olmuş ağzınıza

- o bahsettiğin avrupada. birde yurt içinde ceza verilmeli. bir insan hileyle bir ödül almış hile yaptığı ortaya çıkmışsa o ödül ondan alınmalıdır.
-Bu da kendinizi avutmak için uydurduğunuz birşey; şikeyi Türkiye'ye galatasaray getirdi, herkez yapıyor vs. bu aslında biz yaptık ama onlar da yaptıya geliyor, neyse.
- Galatasaraydan da Fenerbahçeden de böyle oyuncuların yaptığı hareketler var onun yeri burası değil burda mesele beşiktaş fenerbahçe ittifakı
Ligdeki tüm takımlar Fenerbahçe'ye karşı.
Beşiktaş ile kardeş takım olması, Galatasarayı olumsuz mu etkiledi?
Galatasaraylısın ve takımını savunuyorsun. Yanlış şeyler için takımının avukatlığını yapma bence.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bir fenerli olarak helal olsun besiktas.. gs gbi bos kulup degilsin en azindan saygin var rakiplerine..

adler03

Üye
Beşiktaş'ın dostluk çağrısına bir şey demem ama artık rekabetçi takım olma özelliğini de göstermesi lazım. Derbilerde ağırlığını koymalı.

Üst Alt