Beşiktaş'tan iki yıldız koptu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Beşiktaş'tan iki yıldız koptu


Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli 2 futbolcusunun sözleşmesini feshetti.
Beşiktaş; golcü futbolculardan Nihat Kahveci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi. Ayrıca kiralık olarak forma giyen Fernandes de takımla arkadaşları ile vedalaştı.

Nihat Kahveci'nin 2. Beşiktaş dönemi sona eriyor. Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme kararı aldı.

Beşiktaş; golcü futbolculardan Nihat Kahveci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.
Yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Profesyonel futbolcularımızdan Nihat Kahveci ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir"

Başkan Yıldırım Demirören'in Nihat Kahveci'yle görüşmesi sonrasında deneyimli futbolcu ile sözleşmenin feshedilmesine karar verildi.

FERNANDES DE VEDALAŞTI

Beşiktaş'ta bu sezon Valencia'dan kiralık olarak forma giyen Manuel Fernandes, bugün takım arkadaşları ile vedalaştı.

Beşiktaş'ta bu sezon Valencia'dan kiralık olarak forma giyen Manuel Fernandes, bugün takım arkadaşları ile vedalaştı. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan Portekizli oyucunun, yarın ülkesine dönmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin çok uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek Avrupa Kupaları'na katılma şansını elde etmişti. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Manuel Fernandes'in bonservisini almak için girişimlerde bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, bu görüşmelerden sonuç alamayınca Fernandes ile yollar ayrıldı.

Sezonun devre arasında siyah-beyazlı ekibe katılan başarılı orta saha oyuncusu, özellikle son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile taraftarların büyük beğenisini kazanmıştı.

Valencia'nın astronomik bir ücretle Everton'dan transfer ettiği Manuel Fernandes, İspanyol ekibinde istenilen performansı sergileyemedi ve bu sezonun devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak gönderildi.

Beşiktaş forması ile Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 1 gol kaydeden Fernandes, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise siyah-beyazlı ekip adına 6 maçta forma giydi ve 2 gol buldu.

NİHAT DEMİRÖREN İLE ANLAŞTI

Beşiktaş'ta karşılıklı olarak sözleşmesi fesh edilen tecrübeli golcü Nihat Kahveci, bugün Başkan Yıldırım Demirören'i ziyaret ederek vedalaştı.
Yıldırım Demirören, Nihat Kahveci'ye teşekkür etti ve bundan sonraki spor yaşamında başarılar diledi.
Nihat Kahveci de bugüne kadar kendisine verdiği destekten ötürü Demirören'e teşekkürlerini sundu ve Beşiktaş'ın başarılarını her zaman gururla takip edeceğini belirtti.

SİTEDEN "TEŞEKKÜR"

Bu arada siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinde Nihat Kahveci için teşekkür mesajı yayınlandı. Teşekkür mesajı şöyle:
"Beşiktaşımız'a önemli hizmetlerde bulunan Nihat Kahveci'yi daima hatırlayacağız.
Kulübümüz'ün altyapısında futbola başlayan Nihat Kahveci, siyah-beyazlı formamızla başarıdan başarıya koştu, A Milli Takım forması giyme onuruna sahip oldu ve İspanya'ya transfer olarak da ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.
2009-2010 sezonunda yuvasına geri dönen Nihat Kahveci, adını tarihimize altın harflerle yazdırdı.
Nihat Kahveci'ye bugüne kadar ki tüm hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz."

NİHAT'TAN TARAFTARA SON MESAJ

Beşiktaş’ta sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği duyurulan Nihat Kahveci, kendisine verdikleri destekten ötürü Beşiktaş taraftarına teşekkür etti.
Nihat Kahveci, Lig TV’de canlı yayında yaptığı açıklamada, işler sahada iyi olmadığı zaman, gerekli verim alınamadığı zaman insanların oyuncular hakkında konuşmaya başladığını dile getirerek, "Biz de böyle bir karar aldık. Herkese teşekkür ederim. Özellikle taraftarımıza teşekkür ederim. Sahada iyi de olmasam, bana desteklerini sürdürdüler. Tek üzüntüm, taraftarımızın verdiği desteğe sahada karşılık verememiş olmak" dedi.
Duruşuyla kimliğiyle Beşiktaş camiasını çok iyi temsil ettiğine inandığını, bundan sonra da nereye giderse gitsin aynı duruşu ortaya koyacağını anlatan Nihat, "Geldiğim andan itibaren ekonomik anlamda aldıklarım, verdiklerim ve veremediklerim çok konuşuldu. Son dönemim başarısız geçse de ben Beşiktaşlı Nihat Kahveci’yim. Bir söz veriyorsam, sözümün arkasında sonuna kadar dururum. Türkiye’de başka bir takımda oynamak, belki, (Büyük konuşuyor) diyecekler ama hiç
düşünmediğim bir şey" ifadelerini kullandı.
Nihat, Beşiktaş’tan ayrılırken kimseye kızgınlığı olmadığını da sözlerine ekleyerek, "Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkes de bana hakkını helal etsin" diyerek sözlerini tamamladı.
yazete
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:hmmm
 
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
:allalla: yerlerine inşallah iyi bi oyuncu\oyuncular gelir.
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Fernandes son maçta güzel oynadı bi kez daha şans verilmeliydi.
 

OğuzcanAbi

Üye
:d::d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt