Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz"
Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
05.06.2009
Kaynak : DHA

arslansem

arslansem

Üye
Bence Kayserispor suçlu :hmmm

Doğan

Üye
gitmeleri dileğiyle :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Siz futbolcuyu tabiri caiz se ayartın yok bilmem ne ondan sonra hak talep edin.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.İşte böyle nakavt ederler. :) .Kayserispor klübüyle görüşmeden futbolcu alabilir misiniz..Bunların yaptığı tereciye tere satmak gibi birşey.:ehe

İstedikleri kadar gitsinler . Hiçbirşey iddaa edemezler. Bonservis Fenerbahçenin elindeymiş paşa paşa.:ehe

Doğan

Üye
Siz futbolcuyu tabiri caiz se ayartın yok bilmem ne ondan sonra hak talep edin.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.İşte böyle nakavt ederler. :) .Kayserispor klübüyle görüşmeden futbolcu alabilir misiniz..Bunların yaptığı tereciye tere satmak gibi birşey.:ehe

İstedikleri kadar gitsinler . Hiçbirşey iddaa edemezler. Bonservis Fenerbahçenin elindeymiş paşa paşa.:ehe

kesinlike :ehe:ehe:ehe:ehe:yuru

arslansem

arslansem

Üye
Bu işin içyüzü farklı yaa :hmmm gerçekten çok ilginç :hmmm
Dün ntvspor da canlı bağlantı yaptı mehmet topuz.Altta beşiktaş yazıyo takımı olarak :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya birileri şu Mehmet Topuz denilen futbolcuya ulaşsın açıklamalarını merakla bekliyorum. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Demin aradım Mehmet'i...Ağlıyodu ben Beşiktaşlıyım banane gitmem ben Fenere diye :kop::kop:

Doğan

Üye
Demin aradım Mehmet'i...Ağlıyodu ben Beşiktaşlıyım banane gitmem ben Fenere diye :kop::kop:

şimdi ben aradım :D.aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz... Dedi :D bekledim sinyal sesinden sonra msj bırakın diyecekmi diye ama demedi :( buda beni çok üzdü yaa :( :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Yine ceza yiyecez en iyisi susalım.:kop:Ne desek ceza yiyoruz bu ara:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...