Beşiktaş'ın Lugano planı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın Lugano planı
Beşiktaş, Fenerbahçe'ye kaptırdığı Mehmet Topuz'un intikamını Lugano ile almaya hazırlanıyor.

Siyah-Beyazlı Kulübün Başkanı Yıldırım Demirören'in dün gece spor yazarlarıyla yediği yemekte Lugano'ya talip olduklarını, ancak olay kesinleşene kadar kimseden bir şey yazmamasını rica ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile geride kalan sezon sonu sözleşmesi sona eren ve Sarı-Lacivertli kulüp ile anlaşamayan Uruguaylı yıldızın menaceri Juan Figer ile temaslarını sürdüren Demirören'in ''Bilica'yı alacaktık ama onu Fenerbahçe kaptı. Lugano'yu alırsak büyük iş yaparız'' dediği ifade edildi.

Türkiye'de oynamayı düşünmediğini her fırsatta söyleyen Lugano'nun önceliğinin İtalya olduğu belirtilirken, aynı zamanda Nobre'nin de menaceri olan Figer'in ''Fenerbahçe Lugano'nun istediği parayı vermiyor. Siz verirseniz o da Beşiktaşlı olur'' diyerek Beşiktaş'a yeşil ışık yaptığı öğrenildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören anlaşmaya vardıkları Nihat Kahveci'nin bonservisini Villarreal'den almak için bugün akşam saatlerinde İspanya'ya gittiği ifade edildi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence bu plan anca suya düşer.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lugano Beşiktaş ' a gitmez..!

legend5858

legend5858

Üye
fenerbahçe vermiyorsa o parayı beşiktaş nerden versin o kadar para var mı onlarda lugano fenerbahçeden başka türk takımında oynamazz hedefii juventusta oynamak

arslansem

arslansem

Üye
Lugano kariyerine Avrupa nın saygın ülkelerinde devam etmek istiyormuş :pro: peh :pro:

ibrahim539

ibrahim539

Üye
ya yönetim boşver lugono'ya gerek yok daha iyisini alırız

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
lugano bşktaşa gtmezz, fnerd kalır gbi.......

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
ister gelsin ister gelmesin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Fenerbahçenin sözleşme yenilemediği bir futbolcu ile beşiktaş diyelimki anlaştı bu nasıl intikam oluyor onu anlamadım

Salihyet

Salihyet

Üye
16 Milyon istiyor 4 yılda , canları nasıl isterse vallahi..

aLone

aLone

Üye
luganuyu 1 taraftar hayatta istemez 2 yönetim böle bi adamı almaz zaten ayrıca intikam alma gibi bi amacımız yok burdan intikam filan diyenlere duyrulur.ayrıca haberin kaynağı filan yok mu

arven_005

arven_005

Üye
lugano sağlam oyuncu FENER de kalmasını istediğim oyunculardandır...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bencede çok iyi bir oyuncu bende fenerbahçede kalmasını çok istiyorum ama istediği ücret bir stoper için çok fazla

darülmendep

darülmendep

Üye
Lugano'yu ne yapacağız ki...

<~STaT!c-X~>

Üye
Bnce hç gerek yok bu Sarıya bu takım daha iyilerini hakediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...