Beşiktaş'a kara haber!

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'a kara haber!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ikinci maçında Norveç’in Tromsö takımı ile karşılaşan Beşiktaş, UEFA’dan gelen şok haber ile sarsıldı.

Yarın açıklanacak CAS kararından önce siyah-beyazlı kulübe faks gönderen UEFA, Beşiktaş’a yarın gerçekleştirilecek olan kura çekimine gelmemesini iletti. Bu haberin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a ulaşmasının ardından Orman 10. dakikada Tromsö maçını terk etti.


- - - Eklendi - - -

Böyle rezillik olamaz.Hele de maç oynanırken bu faksın gelmesi UEFA'nın ciddiyetini sorgular.
 


Mert

Mert

Üye
Eğer bu turu geçemeseydik cezamızı seneye çekecektik. En azından seneye şampiyonlar ligine gitme şansımız var. Zor ama umarım cas'ın kararı olumlu olur.
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hayırlısı olur inşallah. Bundan sonra Bütün TÜRK takımlarının daha dikkatli olması gerekiyor hem kendilerini hemde TÜRKİYE ligini düşünerek hareket etmeleri lazım.
 
cardanadam

cardanadam

Üye
Hayır haber öyle değil karar açıklanmadan yarınki kura çekimine gelmeyin denildi şu anda olan hiç bir şey yok ama yazıdaki üslup öğle gösteriyorki karar zaten belli
 
gutihaz1

gutihaz1

Üye
bu sene avrupada yokuz inşallah seneye şampiyonlar ligine şampiyon olarak direkt katılırız
 

adler03

Üye
Bundan sonra her şey yargıtayın ve federasyonun vereceği karara bağlı.Aksi takdirde uefa'nın yaptırımları daha kötü olacak.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu ülkede yenende gidemiyor yenilende tromso teknik direktörü ilk maç sonunda aşağılayıcı bir şekilde Türkleri yenmeyi seviyoruz demişti. Beşiktaş bunun cevabını rövanşta tek kale oynayarak verdi. Ama resmen dalga geçiliyor madem eleyecektiniz kararı 10 dakika önce veremedinizmi takımı neden maça çıkartıyorsunuz. Resmen bilinçli yapıldı. Söz cimbomda işi zor inşallah gruptan çıkarda Türkün gücünü görürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

adler03

Üye
Galatasaray ve Trabzonspor en azından gruplarından çıkmalılar.
 

Benzer Konular



Üst Alt