Beşiktaş'a 'gülle' indi: 3-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'a 'gülle' indi: 3-2


[h=2]Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepsor'a 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş'ın gollerini Olcay Şahan (16) ve Almeida (67) kaydederken, Gaziantepspor'un gollerini Ismael Sosa (49), Cenk Tosun (Pen. 76) ve Orhan Gülle (90+2) attı.[/h]
12. dakikada Beşiktaş ceza sahası çizgisine yakın bir bölgeden, sağ kanattan Fernandes ile serbest vuruş kullandı. Fernandes'in ceza sahası içerisine yaptığı ortaya arka direkteki Hugo Almeida kafasını vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

Dakika 15'te Beşiktaş, Olcay Şahan'ın golüyle Antep deplasmanında 1-0 öne geçti. Manuel Fernandes'in pası ile sol kanatta topla buluşan Hugo Almeida son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde bulunan Olcay Şahan, Almeida'nın ortasına gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu. Olcay Şahan, bu sezon ligdeki ilk golüne imza attı.

44. dakikada Bekir Ozan Has, sağ kanatta hareketlenen Ekrem Dağ'a pasını verdi. Sivok topa müdahale etmek istedi ancak top Ekrem Dağ'ın önünde kaldı. Ekrem Dağ ceza sahası içerisine girer girmez yerden şutunu çekti ancak top kaleci Allan Mcgregor'un kucağında kaldı.

Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın Gaziantepspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 49'da Gaziantepspor, oyuna yeni giren Ismael Sosa'nın attığı golle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Ismael Sosa paslaşarak kullandı. Sosa'nın pasında topla buluşan Serdar Kurtuluş'un ortasında top sol çaprazdaki Gilles Binya'ya geldi. Binya'nın bekletmeden yaptığı ortaya arka direkte gelişine vuran Ismael Sosa'nın şutunda top ağlarla buluştu. Ismael Sosa bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti.

Beşiktaş 67. dakikada Hugo Almeida'nın attığı golle bir kez daha öne geçti. Erkan Kaş'ın yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Manuel Fernandes topu sağına çektikten sonra ortasını yaptı. Fernandes'in ortasına altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Hugo Almeida'nın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

76. dakikada Gaziantepspor Cenk Tosun'un penaltısıyla yeniden eşitliği sağladı. Sivok'un ceza sahası içerisinde elle oynaması sonucu hakem Yunus Yıldırım, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Cenk Tosun geçti. Cenk Tosun yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Allan Mcgregor'in solundan ağlarla buluşturdu. Cenk Tosun da bu sezon ligdeki ilk golünü attı.

90+2'de Gaziantepspor, Orhan Gülle'nin attığı müthiş golle karşılaşmada ilk kez öne geçti. Beşiktaş yarı alanının ortasında topla buluşan Haris Medunjanin'in yerden pasında top Orhan Gülle'ye geldi. Kaleye yaklaşık 30 metre mesafede topu alan Orhan Gülle, önünü boşalttıktan sonra şutunu çekti ve top kaleci Allan Mcgregor'un solundan ağlarla buluştu. Orhan Gülle de bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti.

Maçı iki kere geriye düşen Gaziantepspor Beşiktaş karşısında 3-2 galip geldi. Beşiktaş ise ilk bu sezonki ilk mağlubiyetini tattı.
 


haltie

haltie

Üye
Iki kere öne geçip kaybettik zor deplasmandir her zaman ama üzüldüm dersem yalan olur orhan çok güzel gol attı.

Birde aykutun hatasını adnan hoca yaptı fernandes oyunda kalmaliydi.

Her şeye rağmen genelde istekli oynadı beşiktas bir penaltı ve kırk defa vursan biri gol olmayacak harıka bir golle kaybettik bu yolda devam edelim
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş çok basit hatalar neticesinde kaybetti ...
 
Mert

Mert

Üye
İlk mağlubiyetimizi aldık. Gençlerimiz yenile yenile yenmeyi öğrenecek.
 

bagerx

Üye
maçı biran unutmuştum açtım canlıskoru 3-2 kazanacağımıza o kadar inanıyordum ki antebin kazandığını görünce dayak yemişe döndüm resmen
 
Jitou

Jitou

Üye
Harbi ya Orhan 50 kez vursa 1 kez gol olucak top girdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
350
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
458
Kingmortall


Üst Alt