Beşiktaş'a 3 yıldız adayı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş'a 3 yıldız adayı!
Beşiktaş'a 3 yıldız adayı!

Başkan Yıldırım Demirören’in yönetimine CEO’su Alaaddin Aykaç’ı veren Azeri İşadamı Mübariz Mansimov, “Bir dünya yıldızını Beşiktaş’a armağan edeceğim” demişti. Yıldırım Demirören’in bir kez daha başkanlığa seçilmesinin ardından Mansimov sözünü unutmadığını hatırlattı ve bomba etkisi yaratacak bir açıklamada bulundu. Beşiktaş’a armağan edeceği dünya yıldızını Chelsea’den transfer edeceğini dile getiren Mansimov şöyle konuştu: Chelsea’nin sahibi Abramovich çok yakın arkadaşım. Kendisiyle hem iş yapıyoruz, hem de iyi bir dostluğumuz var. Sezon başında Deco’nun transferi konusunda kendisinden yardım istedim. Ancak hoca değişince, oyuncu da kalmak istedi ve transfer gerçekleşmedi. Ama şimdi durum daha farklı. Yeni sezonda Chelsea’den dünyaca ünlü bir yıldıza Beşiktaş forması giydireceğim” diye konuştu.
Salomon Kalou bir adım önde
Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un bu açıklamasının ardından gözler Chelsea’ye çevrildi. Her fırsatta, “Siyahi bir golcüyü Beşiktaş’a kazandırmak istiyorum” diyen Yıldırım Demirören’in bu sözleri de düşünüldüğünde akıllara ilk gelen isimler Florent Malouda ile Salomon Kalou....
Ancak Malouda’nın yüksek maliyeti ve İngiliz ekibindeki popülaritesi düşünüldüğünde bu transfer zor görünüyor. Chelsea’nin hocası Ancelotti’nin zaman zaman yedek bıraktığı Salomon Kalou’nun ise Kartal’ın transfer listesinde olabileceği konuşuluyor. Tabii bir de Beşiktaş’ın ilk gözağrısı Deco var. Kara Kartallar Deco için bir kez daha harekete geçebilir.
Salomon Kalou
Doğum Tarihi: 05.08.1985
Ülkesi: Fildişi Sahilleri
Boyu: 1.86
Mevki: Forvet
Takımı: Chelsea
Florent Malouda
Doğum Tarihi: 13.06.1980
Ülkesi: Fransa
Boyu: 1.84
Mevki: Orta saha
Takımı: Chelsea
Anderson Deco
Doğum Tarihi: 27.08.1977
Ülkesi: Portekiz
Boyu: 1.74
Mevki: Orta saha
Takımı: Chelsea
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt