Tavsiye Beşiktaş (windows Phone 8)

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş (windows Phone 8)
Bu uygulama ile Beşiktaş J.K. resmi internet sitesinde yer alan tüm branşlardaki haberlere anlık olarak ulaşabilir, istediğiniz haberleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Uygulama 20.03.2014 Tarihinde Güncellenmiştir...

[v2.0 Güncelleme]
* Uygulama açılmama sorunu giderildi.
* Uygulama ismi "Beşiktaş" olarak değiştirildi.
* Arayüz tasarımı yenilendi.
* Canlı Kutu "En Son Haber"i gösterecek şekilde güncellendi.
* Uygulama'da Beşiktaş radyosu (Beşiktaş FM) dinlenmesi sağlandı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MrtAltg, flutewoddy, GianniInfantino ve 1 kişi daha

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli geliştirici uygulaması olduğundan tüm üyelerimizin görüp faydalanması adına genel bölümüne taşınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ceyhunkeklik
csH

csH

Üye
oooo çok iyi:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
braayn

braayn

Üye
şükürler olsun sonunda FB ve GS var BJK yeni geldi.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
teşekkürler hemen indiriyorum

• Beğen
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Hele şükür yapan biri çıktı, bizim haber sitelerine kalsa birşey yapmayacaklar. Hemen indireceğim, elinize sağlık.

Yalnız ismi Besiktas yerine Türkçe karakterli Beşiktaş olsaymış daha iyi olurmuş...

Son düzenleme:
  • Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
beşiktaşlı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bu arada bir fenerbahçe li olarak tüm galatasaray camiasına bu akşamki maçta başarılar dilerim..

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve OttomaN TigeR
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Hele şükür yapan biri çıktı, bizim haber sitelerine kalsa birşey yapmayacaklar. Hemen indireceğim, elinize sağlık.

Yalnız ismi Besiktas yerine Türkçe karakterli Beşiktaş olsaymış daha iyi olurmuş...

Aslında ismi Beşiktaş ancak mağazada Türkçe karakter sıkıntısı olabilir. Benden kaynaklanan bir sorun ise eğer ilk güncellemede sorun giderilecektir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Aslında ismi Beşiktaş ancak mağazada Türkçe karakter sıkıntısı olabilir. Benden kaynaklanan bir sorun ise eğer ilk güncellemede sorun giderilecektir.

Fenerinki Fenerbahçe yani Türkçe karakteri var. Sanırım programla alakalı bir durum.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Fenerinki Fenerbahçe yani Türkçe karakteri var. Sanırım programla alakalı bir durum.
Şuan developer hesabımdan kontrol ettim ve adı Beşiktaş olarak girmişim "ş" harfi ile alakalı olabilir belki. Microsoft'a bir mail ile iletirim durumu belki bir çözüm bulabiliriz. Uyardığın için teşekkürler.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Şuan developer hesabımdan kontrol ettim ve adı Beşiktaş olarak girmişim "ş" harfi ile alakalı olabilir belki. Microsoft'a bir mail ile iletirim durumu belki bir çözüm bulabiliriz. Uyardığın için teşekkürler.

İlgilendiğin için ben teşekkür ederim. Programı şimdi yükledim, girdim baktım ve çok da başarılı olmuş. Puanımı da verdim, yorumumu da attım. Tekrar elinize sağlık.

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama kucuk bir guncelleme aldi bilginize.

• Beğen
Tepkiler: csH
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Fark etmeden gs için olan uygulamanı kullanıyormuşum ;)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
carew89

carew89

Üye
Bir Beşiktaşlı olarak böyle bir uygulama için emek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

• Beğen

Üst Alt