Beşiktaş Samsun da durdu ..! Samsunspor 1 - Beşiktaş 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş Samsun da durdu ..! Samsunspor 1 - Beşiktaş 1
Hafta içerisinde Stoke City'i mağlup ederek Avrupa Ligi'nde lider olarak grubundan çıkan Beşiktaş lige iyi bir dönüş yapamadı. Siyah Beyazlılar, ligde alt sıralarda yer alan Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir iki puan kaybetti.

Samsunspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maça ev sahibi ekip daha iyi başlayan taraftı. Kırmızı Beyazlılar Beşiktaş kaşısında baskılı bir futbol sergilerken aradığı golü de 37. dakikada Murat Yıldırım ile buldu ve ilk yarı 1-0'lık skorla tamamlandı.

Beşiktaş, ilk yarı boyunca karşı kalede gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, saha içinde organize olamayan bir takım görüntüsü verdi.

İkinci yarıya Carvalhal Holosko'nun yerine Edu ile başladı.

Siyah Beyazlılar bu yarıda da rakip kalede gol üretmekte zorluk çekerken, Samsunspor özellikle Zenke ile önemli ataklar geliştirdi.

Karşılaşmada dakikalar 76'yı gösterdiğinde Yenal'ın Edu'yu düşürdüğü pozisyonda hakem penaltı kararı verirken, topun başına geçen Brezilyalı futbolcu skoru 1-1'e getirdi.

Maçın don dakikaları ise büyük bir heyecan içinde geçerken iki takım da gol atmayı başaramayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 29'a, Samsunspor ise 12'ye yükseltti.

SAMSUNSPOR: 1 BEŞİKTAŞ: 1

STAT:
Samsun 19 Mayıs Stadı
HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig TV
SAAT: 16.00

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Adem, Akaki, Kemal, Yenal, Hakan, Fink, Anıl (Dk 78 Bülent), Bance, Murat Yıldırım, Zenke (Dk. 87 Egikho)
TEKNİK DİREKTÖR: Petkovic

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, Egemen, Sidnei, İsmail, Necip (Dk. 59 Burak), Ernst, Fernandes, Veli (Dk 87 Alves), Mustafa Pektemek, Holosko (Dk. 46 Edu)
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

GOLLER: DK. 37 Murat, Dk. 76 Edu
SARI KARTLAR: Fink, Anıl, Fernandez

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Kingmortall

Kingmortall

Üye
oyun kötü böyle oynarsa braga karşısında şansı yok

greenmile

greenmile

Üye
braga maçına daha yıl var bu maçlarla kıyaslama yapmak yanlış olur ama bugün samsun çok daha iyiydi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş ın puan kaybedeceğini maçtan önce söylemiştim.Beşiktaş bölümünü takip eden arkadaşlar görmüştür. :)
Ben Samsunspor u da iyi bulmadım ... Forvetleri çok kötü Samsunspor un ...Süper lig için çok yetersizler ..!
Maçın hakkı beraberlikti bana göre . Penaltı pozisyonunu göremedim onun için de bir yorum da bulunamıyorum ...

Braga maçı için şimdiden konuşmak çok yersiz ... Daha 2,5 gibi uzun süre var ...
:oke:

Bu maçtan sonra Trabzonspor maçının önemi bizim için daha da arttı ...:oke:

greenmile

greenmile

Üye
forvetlerinin yeteneksiz olduğu çok bariz belli,beşiktaş avrupa ligi maçından kalma bir yorgunluğuda vardı.Bu arada beşiktaşta genç bir çocuk vardı,o çocukta ışık var beğendim gerçekten

haltie

haltie

Üye
Beşiktaşta as oyuncuların yarısı yok nerdeyse.Ayrıca hafta içi oynanan maçın yorgunluğu var.Bende puan kaybını sürpriz olarak görmüyordum sürekli kaybeden takımlar her zaman tehlike olmuştur çıkış aramak için.Beşiktaş iyi yolda ara en azından ilk yarıyı ilk 3te kapatmak çok iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
forvetlerinin yeteneksiz olduğu çok bariz belli,beşiktaş avrupa ligi maçından kalma bir yorgunluğuda vardı.Bu arada beşiktaşta genç bir çocuk vardı,o çocukta ışık var beğendim gerçekten

alves'imi diyorsun burak'ı mı :pro:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
burak kaplan süper gerçektende;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Alves i süs diye almışlar sanırım ..!
Adamın kumaşı sağlam belli ..!Neden oynatmıyorsun ki arkadaş ..!

87 dakika da oyuna alınıyor ... Şaka gibi ... Diğer maçlar da şans verilmiyor ..! Gerçekten yazık oluyor ..!

Sidnei de nihayet gördük yani :) Hiç sırıtmadı ...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sidnei sırıtmadı ama bi Sivok un yerini de kapatamadı :S ikili mücadelelerde geride kalıyor daha hızlı rakip forvetlere karşı çok sıkıntı yaratır bize :S
Egemen kapattı birçok pozisyonda yine Sidnei in kaçırdıklarını

Alves tekniği yüksek bir oyuncu ama pişmesi lazım
Burak Kaplan'da gerçekten bi ışık var hem rahat oynuyor sıkmıyor kendini ve takımı hem de bireysel yetenekleri var takıma biraz daha entegre olursa güzel işler yapar
Veli yi hiç beğenmedim yine :S çok eksiği var özellikle ceza sahası dışında çok fazla topla buluşturuluyor ve Veli bu bölgeden hiç şut antremanı yapmıyor anlaşılan ki çok kötü şut denemeleri izledik dün :(
Mustafa yine istekliydi ama fizik olarak çok düşük. Belki bir süreliğine ilk yarı Holoskoyla rakip defans yorulup 2. yarıda Mustafa ile başlanabilir tabi bu sadece Mustafa fizik kondüsyonunu geliştirene kadar bir alternatif çözüm. Bire birde hatta ikiye birde bile gayet etkili ama kondisyon yok işte :S Dün yine 30 dkda mahvoldu :S
Halen Rüştü nün neden kalede olduğunu çözebilmiş değilim :S Cenk sakat mı veya sakatlık riski mi var ki formunda olan bir Cenk yerine hem formdan düşmüş hem de takım arkadaşlarına bağırıp suçlamaya alışmış Rüştü yü ilk 11 de sahaya sürüyor anlamıyorum :S

• Beğen
Tepkiler: delrico
haltie

haltie

Üye
Sidnei lig başlarında da oynadı çok iyi bir oyuncu.Sanırım kondisyon eksiği var şuan ve önünde çok formda bir sivok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Teknik direktör olsam Sidnei her zaman oynatırım . Biraz kilo sorunu var o ayrı bir sorun . Adam sezon başı çok iyi maçlar çıkardı ,ama sonradan ne olduysa pat diye kayboldu ...

Ben bu Carvalhal ı halen çözemedim ...
:pro:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Sidnei sırıtmadı ama bi Sivok un yerini de kapatamadı :S ikili mücadelelerde geride kalıyor daha hızlı rakip forvetlere karşı çok sıkıntı yaratır bize :S
Egemen kapattı birçok pozisyonda yine Sidnei in kaçırdıklarını

Alves tekniği yüksek bir oyuncu ama pişmesi lazım
Burak Kaplan'da gerçekten bi ışık var hem rahat oynuyor sıkmıyor kendini ve takımı hem de bireysel yetenekleri var takıma biraz daha entegre olursa güzel işler yapar
Veli yi hiç beğenmedim yine :S çok eksiği var özellikle ceza sahası dışında çok fazla topla buluşturuluyor ve Veli bu bölgeden hiç şut antremanı yapmıyor anlaşılan ki çok kötü şut denemeleri izledik dün :(
Mustafa yine istekliydi ama fizik olarak çok düşük. Belki bir süreliğine ilk yarı Holoskoyla rakip defans yorulup 2. yarıda Mustafa ile başlanabilir tabi bu sadece Mustafa fizik kondüsyonunu geliştirene kadar bir alternatif çözüm. Bire birde hatta ikiye birde bile gayet etkili ama kondisyon yok işte :S Dün yine 30 dkda mahvoldu :S
Halen Rüştü nün neden kalede olduğunu çözebilmiş değilim :S Cenk sakat mı veya sakatlık riski mi var ki formunda olan bir Cenk yerine hem formdan düşmüş hem de takım arkadaşlarına bağırıp suçlamaya alışmış Rüştü yü ilk 11 de sahaya sürüyor anlamıyorum :S

sana sonuna kadar katılıyorum abi ;) hala üstüne basa basa refleksleri ölmüş bir rüştüyü oynatıyor ya birşey demiyorum dün yediği golü amatör kaleci bile yemezdi be rüştü ne zaman kalede olsa tamam diyorum kesin gol yicez:ah

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...