Beşiktaş Quaresma'yı satıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Quaresma'yı satıyor mu?

[h=2]Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik sıkıntı, siyah-beyazlı yönetimi köşeye sıkıştırdı.[/h]
"20 milyon euro'ya bile satmayız" denilen Quaresma'ya gelen teklifler masaya yatırılacak.

Daha önce yapılan yönetim toplantılarında gündeme gelen,"Quaresma'ya cazip teklifler var. Satalım?" önerisi oy çokluğuyla kabul edilmezken, son dönemde ise tam aksi bir durum ortaya çıktı.

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Beşiktaş yönetimi, önçeki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında rakil kararlar aldı. Kaynak arayışına giren Siyah-Beyazlılar, Portekizli yıldız oyuncuları Quaresma için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Portekiz Milli Takımı'nda yeniden kadroya alınmaya başlayan ve yıldızı parlayan oyuncu için gelecek teklifler değerlendirilecek.

İKİNCİ FORMÜL FONA DEVİR

Beşiktaş'ın ek para bulma yolundaki ikinci planı Quaresma'nın yanı sıra sezon başında alınan isimlerden olan Mustafa Pektemek'in bonservislerinin yarısının menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu 'Gestifute' isimli fon şirketine devredilmesi. Siyah- Beyazlı yönetim, söz konusu devirle birlikte 10 milyon Euro'luk bir ek kazanç bekliyor.
ALMEIDA YERİNE BEBE!
Beşiktaş'ta tatmin edici bir teklif gelmesi durumunda bir diğer Portekizli Almeida da gözden çıkarılacak. Almeida'nın yerine ise Brezilyalı golcü Bebe monte edilecek.

BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM
Quaresma'nın takımdaki en önemli yıldızların başında gelmesi nedeniyle camianın tepkisini almamak için teklifleri geri çeviren siyah-beyazlılar, mali darboğazdan çıkabilmek için Portekizli oyuncuyu da gözden çıkarmak zorunda kaldı.

Her fırsatta "Beşiktaş'ta mutluyum" açıklamasını yapması nedeniyle tecrübeli oyuncunun satışının çok zor olacağını bilen siyah-beyazlı yetkililer, cazip bir teklifle bu işi çözmenin planlarını yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...