Beşiktaş paçayı zor kurtardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş paçayı zor kurtardı!
Turkcell Süper Ligi kapanış maçında Antalyasporla karşılaşan Beşiktaş beraberliği zor kurtardı;4-4...Antalyaspor'da hat trick yapan Coşkun adeta devleşti,3-1 öne geçen Beşiktaş 4-3 geriye düştü ancak son dakikalarda gelen golle Beşiktaş bir puanı kurtardı(Spiker gibi hissettim kendimi:ehe: :huhu: )

jöly

Üye
tbrkler karakartalıma :good:

Defrag

Defrag

Üye
Ne fark ederki yenmiş yenilmiş berabere kalmış. KartaL her zaman kalbimizde ;)

night990

Üye
Tigana ile işimiz zor...yönetim niye görmez anlamam..(gerçi yönetimde gidici ya)

karides

Üye
Mesele mandalite meselesi. Valla burada buna darılacak arKAdaşlar var mıdır bilmiyorum; ama bir kaç şey söylemeden geçemeyeceğim. Suç Tiganada mı, futbolcularda mı, yöneticilerde mi? Bence cevap son derece basit. Halkın takımı denilen ve bundan özellikle 5 sene öncesine kadar ufak günlük bir kaç olay dışında FB'lisinden GS'lisine kadar tüm Türkiye'nin sevdiği bir camianın bu hallere düşmesine sizce Noumanın mı, Sergenin mi, Rıza Çalımbay'ın mı yoksa Tigananın mı payı var. Hadi Tigana'yı kötü kabul edelim. Eeeee o zaman demezler mi yönetime arkadaş o zaman niye kendini bu derece bağlayan (tazminat konusunda) bir anlaşma yaptın. Bence Tigananın sözleşmesi bile BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ AÇISINDAN UTANÇ VERİCİ BİR BASİRETSİZLİK ÖRNEĞİ. Halkın takımı bu son yönetim ile külhanbeyi tavırlarla yönetildi. Kirli ve karanlık isimlerin pislikleri bulaştı her yerine. Sonuç ortada. Bir futbol sezonunu sadece bir takım şampiyon bitirir, yani olmasak da olur. Bu önemli değil. Önemli olan ELİNDEKİ DEĞERLER. İŞTE ONLARI KAYBEDERSEN HER SEZON ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ ÜZÜLÜR DURURSUN.
kENDİ FUTBOLCUSUNA BİLE SAHİP ÇIKMAYAN, BIRAKIN SAHİP ÇIKMAYI MEDYANIN ÖNÜNE İNSAFSIZCA ATAN BU YÖNETİM HEMEN O SICAK KOLTUĞUNU BIRAKMAK ZORUNDADIR.
SAYGILAR

perfectlover

Üye
Bir Fenerbahçe'li olarak Beşiktaş'ın durumunu dışarıdan objektif bir gözle değerlendirmek gerekirse;

Beşiktaş'lı arkadaşlar darılmasınlar, gücenmesinler. Beşiktaş'ın bugünü 3 yıl öncesinden belliydi. Serdar Bilgili'ye küfür ederek istifasına neden olanlar bugün Yıldırım Demirören'e aynı tepkiyi vermiyorlar. O zaman 3 yıl önceki o olayın organize ve bilinçli olduğu sonucu çıkıyor. Serdar Bilgili'ye bir operasyon yapıldı. Sonucunda Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanı oldu. Oldu da ne oldu? Beşiktaş, Galatasaray'da olduğu gibi büyük bir mali sıkıntıya girmiştir. 3 yıl içerisinde transfere harcanan milyonlarca dolarlar, Beşiktaş'ın gelecekteki gelirlerinden feragat etmesine neden olmuştur. O kadar ki, bu maddi sıkıntı başarısız olduğu alenen ortada olan Tigana'nın kovulmasına bile engel olmaktadır. E o zaman Beşiktaş taraftarına Allah'tan sabır diliyorum. Demirören, artık Beşiktaş'a zarar verdiğinin farkına varmalıdır.

karides

Üye
Bir Fenerbahçe'li olarak Beşiktaş'ın durumunu dışarıdan objektif bir gözle değerlendirmek gerekirse;

Beşiktaş'lı arkadaşlar darılmasınlar, gücenmesinler. Beşiktaş'ın bugünü 3 yıl öncesinden belliydi. Serdar Bilgili'ye küfür ederek istifasına neden olanlar bugün Yıldırım Demirören'e aynı tepkiyi vermiyorlar. O zaman 3 yıl önceki o olayın organize ve bilinçli olduğu sonucu çıkıyor. Serdar Bilgili'ye bir operasyon yapıldı. Sonucunda Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanı oldu. Oldu da ne oldu? Beşiktaş, Galatasaray'da olduğu gibi büyük bir mali sıkıntıya girmiştir. 3 yıl içerisinde transfere harcanan milyonlarca dolarlar, Beşiktaş'ın gelecekteki gelirlerinden feragat etmesine neden olmuştur. O kadar ki, bu maddi sıkıntı başarısız olduğu alenen ortada olan Tigana'nın kovulmasına bile engel olmaktadır. E o zaman Beşiktaş taraftarına Allah'tan sabır diliyorum. Demirören, artık Beşiktaş'a zarar verdiğinin farkına varmalıdır.

Baba parasıyla ancak bu kadar oluyor arkadaşlar. Yazık, yazık. Serdar Bilgili'ye yapılanları hele hiç hatırlatmayın bana. Olayın organize olduğu zok açık ortadaydı ki şimdi yaşananlar tam anlamıyla aydıntıyor ufkumuzu.
Ayrıca itiraf etmeliyim bir FB'liden bu kadar objektif ve sıcak bir yorum beklemiyordum doğrusu. Olayı tam anlamıyla özetlemişsin.
SAYGILAR

sublieutenant

sublieutenant

Üye
aynı gün kardeş takım gs 2-1 üsüldüm yaw....

perfectlover

Üye
Baba parasıyla ancak bu kadar oluyor arkadaşlar. Yazık, yazık. Serdar Bilgili'ye yapılanları hele hiç hatırlatmayın bana. Olayın organize olduğu zok açık ortadaydı ki şimdi yaşananlar tam anlamıyla aydıntıyor ufkumuzu.
Ayrıca itiraf etmeliyim bir FB'liden bu kadar objektif ve sıcak bir yorum beklemiyordum doğrusu. Olayı tam anlamıyla özetlemişsin.
SAYGILAR

Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Saygılar bizden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt